Algemeen

Thor blijft mogelijk dik in 'Thor: Love and Thunder'

Is Thors metamorphose blijvend?

door Bram de Groot om 19:52 in Algemeen
Iron Man en Black Widow haalden het einde van Avengers: Endgame niet. Captain America koos een nieuwe toekomst, Hawkeye gaat zich voorbereiden op een rustig leven met zijn gezin en Hulk heeft een nog onbekende bestemming. Alleen Chris Hemsworths Thor lijkt nog een toekomst te hebben in de films in Phase 4 (en daarna).

Nu blijkt dat regisseur Taika Waititi nog twijfelt over hoe hij Thor wil hebben in Thor: Love and Thunder. De regisseur weet nog niet hoeveel tijd er tussen Endgame en Love and Thunder zit. Afhankelijk daarvan blijft Thor dik, of niet.

Fat Thor
Waititi tegenover Yahoo! Entertainment: Dit is een doorlopend gesprek dat we hebben binnen Marvel. Omdat we proberen uit te vinden hoe lang - hoeveel maanden of jaren - deze na Endgame afspeelt. Dus op welk moment vindt de film plaats?"

In Endgame belandt Thor in een depressie doordat hij het zichzelf verwijt dat hij Thanos niet vermoordde in Wakanda en vervolgen geen wraak kon nemen. Thor zet het op een zuipen en komt flink wat kilo's aan. In Love and Thunder zien we ook Natalie Portmans Mighty Thor en de Marvel-film staat gepland voor november 2021.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Misschien even, straks heeft hij weer reden om niet meer zo vet te worden, heeft dingen te doen, zijn meisje weer Smiley face

Fat Thor is wel grappig trouwens, dus mag wel

Molemanski

Avatar

Ik vond het wel geinig maar nog een hele film zo lijkt me een beetje te veel.

SplashySleet20

Avatar

Raganrok versie met krachten van endgame

Civilian Supreme

Avatar

Was een leuk 1-minuut grapje, vond het al veel te lang uitgesmeerd worden in endgame. Die verschrikkelijke nepbaard ook.
Gewoon zoals in Thor 3, daar was hij cool.

Maikjax

Avatar

Ziet er echt niet uit man. Zo'n papzak straalt niks uit. Dikke zatlap met ptss leek het wel met al z'n verdriet. Doe hem gewoon als in Ragnarok. Kort haar, littekens langs zijn hoofd, ooglap en gespierd.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vond dat als grapje leuk, maar AUB niet in een hele film !
We kennen thor als een stoere vent met een gers superpak.
Hij heeft nu toch geen reden meer om zich vol te vreten ? Z'n meisje is inderdaad terug ! Wat wil je nog meer ?

Frietgezicht

Avatar

^ Ik ben bang dat juist dat de reden is dat hij nog even dik blijft. Alle grappen rond zijn gewicht zijn gemaakt behalve op liefdes gebied dus nu gaat zij hem zo zien.

Goku32

Avatar

Ik vond het wel lachen de dikke Thor, moest er wel om lachen. In de films.

Maikjax

Avatar

Thor moet lekker los gaan op Nathalie Portman en al z'n vet verbranden!!!!

Chrischzz

Avatar

Op zijn leeftijd wordt het steeds lastiger om dat vet krijt te raken. Dus wel zo realistisch dat hij nog neit helemaal in vorm is hè?

Maikjax

Avatar

@chriszz

Idd,, ik sluit me hierbij aan Smiley face ....

kokosnoot

Avatar

Hmm als grap wel ok in end game maar ik zie toch liever de oude Thor weer terug. Net als ik portman ook liever slank zie dan dik.

NieuwsFilm

meest populair