Thor blijft mogelijk dik in 'Thor: Love and Thunder'

Thor blijft mogelijk dik in 'Thor: Love and Thunder'

Is Thors metamorphose blijvend?

Iron Man en Black Widow haalden het einde van Avengers: Endgame niet. Captain America koos een nieuwe toekomst, Hawkeye gaat zich voorbereiden op een rustig leven met zijn gezin en Hulk heeft een nog onbekende bestemming. Alleen Chris Hemsworths Thor lijkt nog een toekomst te hebben in de films in Phase 4 (en daarna).

Nu blijkt dat regisseur Taika Waititi nog twijfelt over hoe hij Thor wil hebben in Thor: Love and Thunder. De regisseur weet nog niet hoeveel tijd er tussen Endgame en Love and Thunder zit. Afhankelijk daarvan blijft Thor dik, of niet.

Fat Thor
Waititi tegenover Yahoo! Entertainment: Dit is een doorlopend gesprek dat we hebben binnen Marvel. Omdat we proberen uit te vinden hoe lang - hoeveel maanden of jaren - deze na Endgame afspeelt. Dus op welk moment vindt de film plaats?"

In Endgame belandt Thor in een depressie doordat hij het zichzelf verwijt dat hij Thanos niet vermoordde in Wakanda en vervolgen geen wraak kon nemen. Thor zet het op een zuipen en komt flink wat kilo's aan. In Love and Thunder zien we ook Natalie Portmans Mighty Thor en de Marvel-film staat gepland voor november 2021.



NieuwsFilm

meest populair