Algemeen

Killer Croc acteur over het niet terugkeren voor James Gunn's 'The Suicide Squad'

Adewale Akinnuoye-Agbaje kocht zich een Bentley, dus hij is niet ontevreden.

door Wouter Drummen om 12:34 in Algemeen
James Gunn is op dit moment bezig met The Suicide Squad, een 'soft' reboot van Suicide Squad. Ondanks het feit dat het eerste deel verre van goed werd onthaald, keren meerdere acteurs terug voor het vervolg, zoals o.a. Margot Robbie als Harley Quinn, Jai Courtney als Captain Boomerang, Joel Kinnaman als Rick Flag en Viola Davis als Amanda Waller. In tegenstelling tot zijn collega's, keert Killer Croc acteur Adewale Akinnuoye-Agbaje niet terug, iets waar hij zich recentelijk over uitliet.

Het was misschien wel Akinnuoye's grootste rol in zijn carrière, maar ondanks het feit dat hij niet is terug gevraagd voor een vervolg, heeft hij er absoluut geen spijt van: ''Ik heb mij geamuseerd. Het heeft me ook een Bentley opgeleverd, dus je hoort mij niet klagen. Toch voel ik niet echt de behoefte om er een vervolg aan te breien. Ik ben aan iets anders toe''. De acteur zit verder niet bepaald stil. Sinds Suicide Squad heeft hij meegespeeld in meerdere series zoals o.a. Game of Thrones en heeft hij zelf ook een film gemaakt, genaamd Farming.

The Suicide Squad
De opnames van Gunn's nieuwe film zijn in volle gang. Naast de bekende gezichten is er ook plaats gemaakt voor nieuwkomers zoals Idris Elba, John Cena en Taika Waititi. Sommige fans vroegen zich af of Leto ook terug zou keren als Joker, iets waar Gunn zich recentelijk nog 'mysterieus' over uitliet op zijn Instagram-pagina.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Nou dat hoop ik niet de joker voegde totaal niks toe aan de eerste film.

Coola

Avatar

Leto's joker was goed, hopelijk komt hij terug.

Frietgezicht

Avatar

Zowel in OZ als Lost 1 van mijn favo karakters, die kerel heeft veel charisma en kan goed acteren maar in films helaas nooit de leuke rollen gekregen.

PRIME

Avatar

^
Mr. Eko!

Frietgezicht

Avatar

^ Indeed! Kut Smoke monster!

Sunspot

Avatar

Haha, 'toe aan wat anders', maar zou er gewoon in spelen als hij gevraagd zou worden natuurlijk.

Mas7

Avatar

Ik blijf het zeggen: Suicide Squad had zoveel potentie. Ik heb er nog steeds een nare nasmaak van in m’n bek...

Killer croq vond ik één van de leukste karakters van de film.

De rest is gewoon helemaal bout. Margot Robbie is een perfecte Harley Quinn, maar wat kwamen haar grappen niet aan in de film, was gewoon pijnlijk...

Dood en doodzonde

Marklar

Avatar

Adebisi. Wat een baas. Jammer dat deze acteur niet vaker on grote rollen te zien is

NieuwsFilm

meest populair