Ook het personage (...) zou maar wat graag terugkeren in 'The Matrix 4'

Ook het personage (...) zou maar wat graag terugkeren in 'The Matrix 4'

Maar wat wordt dan diens toegevoegde waarde?

Er is nog steeds veel mysterie rondom The Matrix 4. Hoewel we weten dat sommige belangrijke sleutelspelers (uit de dood?) terugkeren, zijn er ook veel voormalige castleden die nog in het duister tasten over het lot van hun personages.

In een recent interview met ENTERTAINMENT WEEKLY werd gevraagd aan acteur Harry Lennix (55) naar zijn gevoelens. Lennix speelde in Reloaded Commander Lock, de leider van het leger in Zion en dook wederom op tijdens het allesbeslissende slotgevecht uit Revolutions.

Vanzelfsprekend was hij dolenthousiast over de ontwikkelingen van het volgende hoofdstuk, hoewel minder zeker van zijn eigen aandeel daarin: "Ik kan je alleen maar vertellen dat het een eer was om erbij te mogen zijn. Ik heb nog niets gehoord, maar het zou geweldig zijn en ik zou er veel plezier aan beleven. We waren een soort familie en ik ben altijd fan gebleven van de franchise. Ik denk dat elke film die sinds die tijd in dit genre is gemaakt, erdoor is beïnvloed. Dus ik ga het zeker zien, of ik er nou wel of niet in zit, ik kan gewoon niet wachten"!

Bekijk de afbeelding
Jonge Morpheus
De reacties op de laatste twee films waren, in tegenstelling tot deel 1, iets gemengder. Tot nu toe weten we dat deel 4 geen reboot of remake wordt, maar een voortzetting van het bestaande verhaal. Keanu Reeves (Neo) en Carrie-Anne Moss (Trinity) zijn al bevestigd, Jada Pinkett Smith (Niobe) bijna en volgens de laatste geruchten trekt de jonge Yahya Abdul-Mateen II (33) de mantel aan van een andere 'oude bekende'.

Fans zullen van Lana Wachowski (haar wederhelft Lilly werkt niet mee) eindelijk antwoord willen op vragen waarmee de overgecompliceerde plots hen toen hebben achtergelaten. We gaan het zien in 2022.

NieuwsFilm

meest populair