Meer details over plot en vijanden Marvel-film 'Shang-Chi' gelekt

Meer details over plot en vijanden Marvel-film 'Shang-Chi' gelekt

Marvel werkt momenteel hard aan zijn eerste kung fu-spektakel.

Begin volgend jaar starten dan eindelijk de opnames van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de Australische metropool Sydney. Hoofdrolspeler Simu Liu heeft de stad inmiddels al verscheidene keren bezocht. Vandaag zijn een aantal nieuwe details over het project online geslopen. Deze willen we jullie natuurlijk niet onthouden!

Ten eerste lijkt het er op dat Tony Leungs Mandarin niet de enige vijand gaat zijn die op het pad komt van Shang-Chi. Volgens HN Entertainment kunnen we in de film ook een vijand genaamd Steel Claw, een waarschijnlijke codenaam voor Tiger-Claw uit de strips, verwachten. Maori acteur Te Kohe Tuhaka zou al auditie hebben gedaan voor het personage. Er gaan daarnaast sterke geruchten dat Moving Shadow, Razor-Fist en Ghostmaker, bekende vijanden uit Shang-Chi strips, de revue zullen passeren in de film.

Bloodsport op steroïden
Volgens HN Entertainment zal een deel van de film gewijd worden aan een Bloodsport-achtig toernooi, waarin veel van de genoemde schurken hun kunsten zullen laten zien.

De opnames van Shang-Chi zullen plaatsvinden tussen januari en mei 2020. Destin Daniel Cretton regisseert de film, die in februari 2021 de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair