James Cameron onthult rode draad om 'Terminator'-verhaal voort te zetten

James Cameron onthult rode draad om 'Terminator'-verhaal voort te zetten

Misschien handig om eerst de box-office resultaten af te wachten?

Morgen verschijnt Terminator: Dark Fate in onze bioscopen. Met de regisseur van Deadpool, Arnold Schwarzenegger terug, Linda Hamilton terug, Edward Furlong terug én geestelijk vader James Cameron terug, moet dit de revival der revivals worden.

In het sci-fi genre zijn maar weinig titels zo geliefd als Terminator en het 2e deel Judgment Day. Met de start van een nieuwe tijdlijn direct daarna moet Dark Fate minstens twee sequels gaan voortbrengen. Hoewel de eerste resultaten nog niet bijster indrukwekkend zijn te noemen, is Cameron al wel bezig met het uitwerken van zijn vervolgideeën:

"Voor mij was de belangrijkste reden om weer aan boord te stappen, het verkennen van de menselijke relatie met kunstmatige intelligentie. Ik heb niet het gevoel dat we dat nu al hebben gedaan. Ik heb eerder het gevoel dat we het toneel hebben gebouwd voor die verkenning en die verkenning zou dan plaatsvinden in een tweede film en een derde film".

Grace en Carl
Niet geheel verrassend heeft dit natuurlijk allemaal te maken met de hybride cyborg van Mackenzie Davis. Waar Terminators vroeger nog gewoon kille koude robots waren met een mensenhuid, gaat de focus nu verlegd worden naar de mens IN de machine. Cameron benadrukte wel dat Dark Fate niet enkel een opzet is hiervoor, maar ook prima op eigen benen kan staan als onafhankelijke film (voor het geval dat...)

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair