'Jurassic World 3' mag je 'Jurassic Park 6' noemen

'Jurassic World 3' mag je 'Jurassic Park 6' noemen

En wat kunnen we verwachten van de originele personages.

In 2015 keerde de Jurassic Park-franchise voor de derde keer terug op het witte doek, met de reboot Jurassic World. Alleen het reeds bekende Jurassic Park-personage Dr. Henry Wu, van B.D. Wong, was te zien. In Jurassic World 3 keren belangrijke hoofdrolspelers uit het eerste reeks terug.

Dit zijn Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum. De laatste dook al kort op in Jurassic World: Fallen Kingdom welke verleden jaar verscheen. In gesprek met Empire gaf Jurassic World 3-regisseur Colin Trevorrow aan dat hij het derde deel ziet als een zesde deel in de reeks: "Emily Carmichael en ik noemen deze Jurassic Park VI, omdat dit ook zo is." De personages zouden heel organisch een rol krijgen in de film die in 2021 verschijnt.

Hoe zien we de personages terug?
Ook hintte de regisseur naar hoe kijkt naar de personages die we al zo'n 20 jaar niet hebben gezien in de franchise. Trevorrow: "Ik stel mezelf de meest fundamentele vragen: wie zijn zij nu? Wat vinden ze van de wereld waarin ze nu leven, en wat vinden ze ervan om deel uit te maken van haar geschiedenis?"

Naast het drietal keren ook Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing) terug en zien we DeWanda Wise (She's Gotta Have It) en Mamoudou Athie (Sorry for Your Loss) als nieuwe personages. Vanaf 10 juni 2021 moet Jurassic World 3 in de bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair