Officiële lancering: De topfilms die Disney+ vandaag heeft toegevoegd!

Officiële lancering: De topfilms die Disney+ vandaag heeft toegevoegd!

Vandaag wordt de streamingdienst officieel gelanceerd!

Het is 12 november: dat betekent dat Disney+ officieel gelanceerd is in Nederland. De streamingdienst pakt direct uit met een aantal mooie nieuwe titels. Hieronder een overzicht van de topfilms die vanaf vandaag (de laatste dag waarop je deze gratis kunt bekijken) beschikbaar zijn!

Avengers: Endgame (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, e.a.
Grootse finalefilm van Marvel met ongekende actie. In Endgame nemen de Avengers het opnieuw op tegen Thanos, hun ultieme nemesis die met één vingerknip de helft van al het leven heeft uitgeroeid. In een bijzondere reis door de Marvel-annalen moeten de helden het benodigde geschut verzamelen om de daden van de gestoorde titaan ongedaan te kunnen maken.

Lady and the Tramp (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charlie Bean | Cast: Tessa Thompson, Justin Theroux, Sam Elliot, e.a.
Klassiek over hondenliefde opnieuw tot leven gebracht (inclusief de kus boven het bord spaghetti). Lady and the Tramp vertelt het liefdesverhaal van de verwende hond Lady, die haar baasjes verlaat wanneer zij een baby krijgen en ze zich buitengesloten voelt. Buiten ontmoet Lady de rondzwervende straathond Tramp en al snel bloeit er een ware romance tussen de twee op.

Avatar (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, e.a.
Baanbrekende sciencefictionfilm vol blauwe wezens van topregisseur James Cameron. De gehandicapte oorlogsveteraan Jake Sully reist af naar de magische planeet Pandora om deze te koloniseren voor de mens. Pandora wordt bewoond door de Na'vi en zij komen in verzet. Sully kiest uiteindelijk voor hun kant, wanneer hij verliefd wordt op een van hen.

Noelle (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Lawrence | Cast: Anna Kendrick, Bill Hader, Billy Eichner, e.a.
Kerstfilm met Anna Kendrick en hartverwarmend verhaal. Noelle vertelt het verhaal van de dochter van de Kerstman. Haar broer Nick moet de taken van hun overleden vader overnemen, maar blijkt geen talent. Noelle adviseert hem om er even tussenuit te gaan, maar Nick keert niet meer terug. Noelle reist af naar de Noordpool om haar broer te vinden en het kerstfeest te redden.

NieuwsFilm

meest populair