Algemeen

Horror-sequel 'The Purge 5' vindt hoofdrolspeler

De franchise is een van de succesvolste van horrorhuis Blumhouse.

door Zilko Tarici om 08:19 in Algemeen
We wisten al dat er een vijfde Purge-film gemaakt gaat worden, maar verder was er nog maar bar weinig bekend over de vierde sequel in de beroemde horror-franchise. Nu is bekend geworden wie de hoofdrollen zullen spelen in de film.

Tenoch Huerta, vooral bekend door zijn rol in de populaire Netflix-serie Narcos: Mexico zal naast Ana de la Reguera te zien zijn in het nieuwste deel van de franchise, die opnieuw door Blumhouse, Platinum Dunes en Universal wordt geproduceerd.

Nog geen titel
James DeMonaco, de regisseur van The Purge, The Purge: Anarchy en The Purge: Election Year, zal het script schrijven van het vooralsnog titelloze vijfde deel. Over een releasedatum is ook nog niks bekendgemaakt, maar die aankondiging kunnen we ongetwijfeld snel verwachten.

Purge-liefhebbers kunnen in de tussentijd hun sadistische hart ophalen aan het tweede seizoen van de tv-serie The Purge, die te bekijken is via streamingdienst Amazon Prime Video.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

over blumhouse gesproken :

Moviemagic

Avatar

The purgefilms mogen mij best wat harder. Dit heeft echt potentie om meer gore en wreedheid te tonen maar het is nog steeds niet gebeurt. Tijd voor een film waar Tom Six nog van zou kotsen.

NieuwsFilm

meest populair