Algemeen

3 extra verwijderde scènes 'Avengers: Endgame' te zien op Disney+

Naast de opvallende scène 'Tony at the Way Station'.

door Bram de Groot om 11:07 in Algemeen
Wat Disney+ in ieder geval erg goed lijkt te doen is het aanbieden van uiteenlopende extra's bij films en series. Hiermee wordt de fysieke uitgave opnieuw nog meer een luxe editie voor in de kast.

Gisteren werd duidelijk dat Disney+ ook een unieke verwijderde scène uit Avengers: Endgame beschikt.

Nog drie scènes Endgame!
Naast de verwijderde scène van na vlak na de snap van Tony Stark a.k.a. Iron Man, met Robert Downey Jr. en Katherine Langford, zijn er nog een aantal unieke verwijderde scènes te bekijken via Disney+, namelijk:

- Hulk en The Ancient One (4 minuten): Bekijk een vroege versie van de scène waarin Hulk het Sanctum Santorum bezoekt om de Time Stone te vinden.

- Hulk ontmoet The Ancient One (1 minuten): Hulk komt aan in het Sanctum Santorum op een missie om de Time Stone te vinden en hij ontmoet de Sorcerer Supreme.

- In de loopgraaf (3 minuten): In het midden van de strijd met het leger van Thanos, bedenken de Avengers en hun bondgenoten een wanhopig plan om toegang te krijgen tot de Quantum Realm.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ultraThijs

Avatar

Leuk voordeel van disney+. ????

Guyon2002

Avatar

Er is ook nog een deleted scene waarin Thanos en zijn leger Vormir aanvallen. Een soort van alternatieve dood van Black Widow

NieuwsFilm

meest populair