Algemeen

Disney+ onthult verwijderde Tony Stark-doodscène uit 'Avengers: Endgame'! [UPDATE]

De scène met actrice Katherine Langford.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Je zult maar een rol hebben gehad in Avengers: Endgame, maar er uiteindelijk uitgeknipt zijn. Het overkwam actrice Katherine Langford, bekend uit onder meer 13 Reasons Why en Love, Simon. Haar aandeel staat nu op Disney+!

In de verwijderde scène is te zien hoe Tony Stark a.k.a. Iron Man (Robert Downey Jr.) in zijn vingers knipt en daardoor in de 'Way Station' belandt; net als Josh Brolins Thanos in Avengers: Infinity War uit 2018.

Tony ontmoet daar zijn opgegroeide dochter Morgan (Langford) en ze hebben een kort gesprek over de situatie. Tony sluit af met de tekst "I Love You 3000." Benieuwd? Bekijk de scène nu op Disney+!

UPDATE: Hieronder de bootleg versie van de scène, via YouTube.Marvel Studios Expanding The Universe
Naast de verwijderde scène is ook de 12 minuten durende featurette Marvel Studios Expanding The Universe te zien over de toekomstige films en Disney+ series, evenals bijna alle Marvel Studios-films uit het Marvel Cinematic Universe, inclusief Endgame en Captain Marvel. Enkel de twee Spider-Man films en The Incredible Hulk (2008) ontbreken.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Staat het al op YouTube

ThaBEN

Avatar

Betekend dit dat Disney+ exclusieve features krijgt voor films welke niet op de Blu-ray/UHD disc zijn te vinden?

Toobs13

Avatar

@ThaBEN waarschijnlijk wel

Rick Dalton

Avatar

Ik heb Disney toch opgezegt gister, zie vandaag nu toch wel een aantal interessante dingen waardoor ik het misschien toch nog voor een maandje aanschaf.

SunChaser

Avatar

https://youtu.be/U9HLuftuqi4

Rafael11

Avatar

Op Twitter is ook al die alternatieve scene met Black Widow en Ronin verschenen...had die er alsjeblieft in gelaten. Goede scene vond ik het. Clint die aan de rand van de cliff ligt en Thanos die in de achtergrond steeds dichterbij komt.

Ook is er een scene waar een groepje personages als een soort rugby team aan komt stormen, lachenSmiley face

Frietgezicht

Avatar

^ Ronin bedoel je dan Thanos mee?

Ik snap trouwens wel waarom ze de scene waar het artikel over gaat eruit geknipt hebben. Te lang en de klik tussen de 2 is er niet.. voelt niet echt als een vader die afscheid neemt van zijn dochter

SunChaser

Avatar

Ik vond de geknipte woke scene met alle vrouwen die Marvel helpen wel goed

Frietgezicht

Avatar

https://youtu.be/d5_BuSfUj14

Er werd toen gesproken over een gevecht met Thanos maar dat valt dus tegen.

STYD

Avatar

Ik weer niet of het had gewerkt. Je ziet dat de scene nog totaal niet af is. En een dramatische/emotionele soundtrack eronder had hier nog wel een mooie scene van kunnen maken

Rafael11

Avatar

Friet, klopt.
Denk dat ik het verkeerd had verwoord. Idd, het was niet echt een gevecht. Toch vond ik het wel een prima scene. Maar ja wat wil je, twee normale mensen zonder echte krachten of een Iron Manpak tegen Thanos. Dan kun je er niet echt een gevecht van maken. Maar hoe ze die soulstone krijgen in die alternatieve scene klopt niet echt(had jij ook alvast een keer gezegd). Want ze beslist helemaal zelf op te springen. Maar ja, plotholesSmiley face

Vleeshaak

Avatar

Had End Game nog niet gezien, was rustig aan het wachten tot hij vandaag op Disney+ kwam. Lekkere kop Bram.

JMRG

Avatar

Dus dit zetten ze wel op disney+ maar op blu-ray/dvd voor de fans niet? Oke en die battle on Vormir met thanos, hawkeye en Bw had ik ook vaak over gelezen maar nooit gezien en was voor die wel beetje gehyped.. konden ze ook niet ff op die cdtjes zetten?

NieuwsFilm

meest populair