Eddie Murphy 'dolenthousiast' over vervolg op 'Coming To America'

De sequel wordt momenteel opgenomen en het lijkt goed te gaan.

Nadat hij in de jaren '80 eerst als komiek op de planken stond, werd hij vervolgens dankzij films als Beverly Hills Cop, Trading Places en Coming To America een grote filmster. Lang was de acteur een van de lijstaanvoerders in Hollywood, zeker als het om komedies ging. Na enkele zwakke films doofde het succes al langere tijd geleden, maar een vervolg op een van zijn vroegere successen kan hem mogelijk terug naar de top brengen.

Onlangs wist Eddie Murphy zijn talent immers weer eens te onderstrepen, dankzij de Netflix-film Dolemite Is My Name. In de tussentijd werd ook bekend dat er een vervolg op Coming To America zou worden gemaakt, de film die hem in 1988 veel succes opleverde. Ook hier zou hij weer samenwerken met Dolemite-regisseur Craig Brewer. De film wordt momenteel opgenomen en Murphy is dolenthousiast over hoe de opnames verlopen.

Laat vervolg
"Het moet toch zeker een record zijn om pas dertig jaar na het origineel een vervolg op te nemen?", vraagt Murphy zich gekscherend af. "Ik heb een manier gevonden om de losse eindjes aan elkaar te knopen die een vervolg mogelijk maken. Daar werken we momenteel aan. Ik ben dolenthousiast over hoe de opnames verlopen. Het is te gek om weer samen te werken met de regisseur en enkele castleden van 'Dolemite Is My Name'. Die productie liep zo goed, dat we weer samen aan dit project gingen werken", besluit de acteur.

NieuwsFilm

meest populair