Algemeen

'Iron Man 3' is Marvels eerste officiële kerstfilm

Een moderne Die Hard.

door Bram de Groot om 14:59 in Algemeen
De echte kerstman is niet te zien in John McTiernans Die Hard (1988), maar toch bombardeerde 20th Century Fox de film eind 2018 - na een flinke online én offline discussie - tot een kerstfilm. Nu is ook Iron Man 3 van Marvel Studios officieel een kerstfilm, met dank aan Disney+.

Uiteraard speelde het flink bekritiseerde, maar ook financieel zeer succesvolle Iron Man 3 van regisseur Shane Black (The Predator) zich af tijdens kerst. We zien zelfs Tony Stark a.k.a. Iron Man, van acteur Robert Downey Jr., werken met het nummer "Jingle Bell Rock" aan.

Disney+ maakt van Iron Man 3 een kerstfilm
Als de liefhebber nu op Disney+ zoekt op 'Christmas' dan staat Iron Man 3 tussen de zoekresultaten, samen met films als The Night Before Christmas uit 1993 en The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe uit 2005. En zo is de Iron Man-film uit 2013 een officiële kerstfilm!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marvel boy

Avatar

Ice age kerst staat ook op disney+

Sunspot

Avatar

WAs ook dik een kerstfilm gewoon, niks mis mee.

WAt er mis mee was, was dat het bout was, zo saai die film en lomp ook, was te kinderlijk, zogenaamd komedie, bullshit karakters, en die zogenaamde Manderin haha.

DAt met dat kutkind, dat hij zijn Mark's opblaast, gewoon een boutfilm

Was gewoon een kinderkerst film, helaas was het niks aan.

Arnold_FF7

Avatar

Leuk voor marvel naar ga het nooit als een kerst film zien

NieuwsFilm

meest populair