Algemeen

Wil jij Denzel Washington in het Marvel Cinematic Universe?

Het zou een mooie toevoeging kunnen zijn voor Black Panther?

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Ondertussen is de aanpak van Marvel Studios bekend. Doorgaans relatief minder grote acteurs hebben de hoofdrollen, bijrollen zijn geregeld voor juist heel grote namen en vaak staan onbekende, nog opstartende regisseurs achter de schermen. Nu lijkt Denzel Washington een volgende naam die een (belangrijke) bijrol moet gaan spelen in het Marvel Cinematic Universe.

In het recente verleden gaf de Oscarwinnaar uit films als Training Day en Fences aan dat hij een belangrijkere rol in het MCU wel ziet zitten, maar dat hij nog nooit een aanbieding heeft gehad. In gesprek met JOE.ie heeft Black Panther-acteur Chadwick Boseman nu aangegeven dat hij een samenspel met Washington wel ziet zitten.

Geen Black Panther zonder Denzel Washington!
Eerder dit jaar riep Boseman tijdens een uitreiking van een 'life-time achievement award' dat er geen Black Panther is zonder Washington en nu zei Boseman dat hij de Oscarwinnaar graag in het MCU ziet: "Als hij het wil doen, weet ik zeker dat er een plek voor hem is."

Wat zeg jij? Washington in het Marvel Cinematic Universe? Black Panther II staat gepland voor mei 2022.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kasvand

Avatar

Hoeft van mij niet. Goed acteur, maar zie hem niet zo in MCU een plek krijgen.

Rutherford

Avatar

Geweldige acteur. Zou een fantastische toevoeging zijn. Ik kan me ook niet meteen een rol inbeelden voor hem, maar als hij interesse heeft, doen! Ze vinden wel iets.

McKelly

Avatar

Hij wordt natuurlijk wat ouder dus op de een of andere manier zie ik hem wel zitten als een prof. Xavier als ze bezig gaan met X-men.

Geranimous

Avatar

Als hij het zelf wil dan zou ik het direct doen als ik Feige was. Zelf heb ik er geen goed gevoel bij. Ik hoef Denzel niet echt in het MCU te zien.

donniebrasco

Avatar

Liever Equalizer 3 maar dan net zo sterk als deel 1!

GreenHornet

Avatar

De vader van Black Panther

hQuinn

Avatar

^De vader van Black Panther is omgekomen bij een aanslag in Captain America: Civil War. Lijkt me lastig om dat personage opnieuw te introduceren. Zelfs in flashbacks zouden ze de eerdere acteur, John Kani, gebruiken.

kokosnoot

Avatar

In titel staat 'Het zou een mooie toevoeging kunnen zijn voor Black Panther?'

Ik vraag me dan af als wat, welke rol? Een oom van Black Panther? Or een rivaliserende thribe old guy? Het is een goeie acteur. Zonder echt een goeie rol voor hem waar hij echt tot zijn recht komt vind ik het echt verspilling van zijn talent.

Sunspot

Avatar

Waarom niet,lijkt me een goed idee voor het huidig MCU saai is.

Maar dan gewoon los van Wakanda liever. Denk dat Washington sowieso niet even een bijrolletje gaat spelen

Gewoon als een superheld, er zijn er zoveel

NieuwsFilm

meest populair