Algemeen

Keert Patrick Wilson (Aquaman) terug in 'Insidious 5'?

De eerste vier delen waren behoorlijk succesvol, dus waarom geen deel 5?

door Zilko Tarici om 06:38 in Algemeen
Hoewel er nog geen officiële aankondigingen zijn gedaan over een vijfde Insidious-film, lijkt dit slechts een kwestie van tijd te zijn. Zo heeft Patrick Wilson, die we zagen in Insidious en Insidious: Chapter 2, laten weten dat hij openstaat voor een terugkeer naar de horror-franchise. Daarnaast heeft franchise-aanvoerder Lin Shaye onlangs ook al laten weten dat er volgens haar wel degelijk wordt gewerkt aan een Insidious 5.

Tijdens een interview met The Hollywood Reporter, waarin Wilson ook zijn terugkeer in Aquaman 2 bevestigde, zei de acteur dat zijn contacten met regisseur James Wan en producent Jason Blum ervoor zorgen dat hij op de hoogte is over de status van de horrorreeks. Hij zei er het volgende over:

"Ik zie deze gasten veel, maar er is nog geen script of zo. Ik weet ook niet echt wat je ermee zou kunnen doen... Ik spreek ook vaker met Jason Blum, een vriend van mij. Ondanks dat ik niet zou weten in welke richting we kunnen gaan, vind ik wel dat het verhaal van mijn personage nog niet is afgerond. We zullen zien."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair