#ReleasetheSnyderCut voor juiste 'Justice League' lijkt toch kansloos

#ReleasetheSnyderCut voor juiste 'Justice League' lijkt toch kansloos

Warner Bros. ziet re-release niet zitten.

In 2014 werd met veel bombarie de Justice League-film aangekondigd voor november 2017. Het moest het hoogtepunt worden van een groots DC-filmuniversum. Het eindresultaat is bekend: de film bleek juist het dieptepunt.

En dit kwam niet alleen door de magere ontvangst en het floppen aan de box office. Doordat Zack Snyder de film niet kon afronden, werd er in de montagekamer heel wat geschrapt en verscheen er een versie die niets weg had van de oorspronkelijke intenties van Snyder. Al twee jaar willen de fans maar één ding: #ReleasetheSnyderCut. Hieronder een recente poster van BossLogic voor de versie:

Dit bericht bekijken op Instagram

#ReleaseTheSnyderCut @hbomax #SorryRyan

Een bericht gedeeld door Bosslogic (@bosslogic) op


Veel steun, weinig kans
Afgelopen dagen hebben heel wat acteurs en andere betrokken hun steun uitgesproken, onder meer door foto's te delen uit de zogenaamde 'Snyder Cut'. Deze zag je gisteren al. The Hollywood Reporter meldt nu dat dit allemaal geen zin lijkt te hebben, aangezien Warner Bros. niet van plan is deze versie uit te gaan geven. Er staan voorlopig helemaal geen aankondigen op stapel.

Fans hopen - dus mogelijk tegen beter in - dat de 'Snyder Cut' in mei 2020 op HBO Max verschijnt, als deze nieuwe streamingdienst online gaat. Meerdere betrokkenen beweren dat er op dit moment wel gesprekken worden gevoerd met Warner Bros. om de versie af te ronden en uit te geven. Dus wie weet is er toch nog een kans op #ReleasetheSnyderCut.



NieuwsFilm

meest populair