Ook castleden 'Justice League' pleiten voor een release van de Snyder-cut

Ook castleden 'Justice League' pleiten voor een release van de Snyder-cut

En durf Batman of Wonder Woman maar eens tegen te spreken!

In 2017 was Justice League het resultaat van een productiehel met drama's achter de schermen, een studio in paniek en een wissel van regisseurs (Joss Whedon voor Zack Snyder) waardoor het eindproduct qua stijl en toon compleet afweek van Snyders solide voorgangers Man Of Steel en Batman v Superman: Dawn Of Justice.

Al maanden gaat het gerucht dat Snyder zijn 'eigen' JL-versie heeft afgerond met uiteraard veel nieuwe beelden. Wereldwijd smeken fans om een uitgave daarvan, maar Warner Bros heeft nog geen reactie gegeven. Al een tijdje gaat de hashtag #ReleaseTheSnyderCut viraal en momenteel is deze gestegen naar de nummer 1 trending positie in de VS.

Vaak hebben zulk soort inspanningen van fans weinig effect, maar het wordt een ander verhaal als castleden zich ermee gaan bemoeien. Afgelopen maand stookte Jason Momoa (Aquaman) het vuurtje al lekker op, maar nu hebben ook Gal Gadot (Wonder Woman), Ben Affleck (Batman) en Ray Fisher (Cyborg) de hashtag zowaar gedeeld waarna Snyder zelf op zijn beurt weer steun uitsprak voor zijn sterren:











Voorzichtig aftellen?
De tijd zal het leren, maar er lijkt steeds minder bezwaar te ontstaan om het publiek te trakteren op de verdiende visie die de oorspronkelijke maker van het (inmiddels overleden) DCEU 1.0 ons altijd al wilde geven.

NieuwsFilm

meest populair