Algemeen

'Avengers: Endgame'-actrice gecast voor nieuwe 'Mission: Impossible'-films

Mantis wisselt de ene monsterfranchise af met de andere.

door Timothy van Damme om 11:50 in Algemeen
Regisseur Christopher McQuarrie heeft via twitter aangekondigd dat Pom Klementieff deel zal nemen aan Mission: Impossible 7 en 8. Zij voegt zich bij hoofdrolspeler Tom Cruise, Rebecca Ferguson en de eerder bekendgemaakte Hayley Atwell.

De Franse actrice brak bij het grote publiek door met Guardians of the Galaxy Vol. 2. Grote franchises zijn haar dus niet vreemd. Haar rol in de Mission: Impossible reeks is nog geheim, al omschrijft de regisseur haar als 'femme fatale' in zijn tweet.

Back to back
Christopher McQuarrie, heeft de reeks sinds Rogue Nation onder zijn hoede. Hij gaf de franchise een nieuwe richting die aansloeg bij het publiek. Daarbij draait het vooral om de waanzinnige stunts van Tom Cruise, die zichzelf steeds overtreffen. Het zevende deel van Mission: Impossible verschijnt in 2021 en het back to back geschoten vervolg een jaar later.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Benieuwd hoe dit uit gaat pakken met een M:I-film met een open einde...

Decepticon

Avatar

Brad Bird gaf met Ghost Protocol de franchise een nieuwe richting die aansloeg.
Maar McQuarrie mag van mij aanblijven, als ze maar genoeg kunnen 'vernieuwen' elk deel. Dit is iig een véél betere franchise dan Fast and Furious.
Ik kijk uit naar wat voor fratsen Cruise weet gaat uithalen.

Lijkt me wel een goed idee om Dylan O'Brien van de Maze Runner films/American Assassin aan te halen, hij zou wel een goede opvolger van Cruise kunnen worden. Hij is jong genoeg en ook wel populair genoeg.

NieuwsFilm

meest populair