Pennywise keert wellicht wéér terug nu in een 'It' spin-off!

Zou jij meer Pennywise willen zien?

Bram de Groot 20 november 2019 13:33 in Algemeen
Met een gezamenlijke wereldwijde opbrengst van 1,163 miljard dollar waren It uit 2017 en It: Chapter Two van eerder dit jaar zeer succesvol. Er wordt al even gesproken over meer films én een Supercut van de twee verschenen Its.

In gesprek met ComicBookMovie heeft It-schrijver Gary Dauberman iets meer laten weten over de mogelijke toekomst van de franchise. Hij geeft aan dat spin-offs mogelijk zijn.


"Ik denk echt dat het mogelijk is. Alles in het Stephen King-universum interesseert me. Er is slechts een deel van het verhaal dat we in de twee films konden vertellen. Er zijn absoluut elementen in de roman die je zou kunnen uitbreiden, en daarover een aparte film maken. Het is gewoon een kwestie van of mensen het willen zien. Maar ik denk dat 'It' heel, heel, heel lang al op deze planeet was en dat dit veel bloedvergieten en veel verhalen heeft opgeleverd."

Supercut van It?
Dauberman liet weten dat hij weet dat regisseur Andy Muschietti graag een Supercut wilt uitbrengen. Zelf twijfelt Dauberman: "Ik weet dat Andy het idee heeft van een 'Supercut' die ik graag zou zien, maar we snijden dingen met een reden uit de film, dus als er iets was dat ik heel graag wilde zien of erin wilde stoppen, dan hadden we een manier gevonden om dit erin te houden."

Vooralsnog zijn er geen officiële mededelingen over een spin-off en de Supercut. Het tweede deel werd een stuk minder ontvangen en deed het financieel niet zo sterk als de eerste film.

NieuwsFilm