Algemeen

Pennywise keert wellicht wéér terug nu in een 'It' spin-off!

Zou jij meer Pennywise willen zien?

door Bram de Groot om 14:33 in Algemeen
Met een gezamenlijke wereldwijde opbrengst van 1,163 miljard dollar waren It uit 2017 en It: Chapter Two van eerder dit jaar zeer succesvol. Er wordt al even gesproken over meer films én een Supercut van de twee verschenen Its.

In gesprek met ComicBookMovie heeft It-schrijver Gary Dauberman iets meer laten weten over de mogelijke toekomst van de franchise. Hij geeft aan dat spin-offs mogelijk zijn.


"Ik denk echt dat het mogelijk is. Alles in het Stephen King-universum interesseert me. Er is slechts een deel van het verhaal dat we in de twee films konden vertellen. Er zijn absoluut elementen in de roman die je zou kunnen uitbreiden, en daarover een aparte film maken. Het is gewoon een kwestie van of mensen het willen zien. Maar ik denk dat 'It' heel, heel, heel lang al op deze planeet was en dat dit veel bloedvergieten en veel verhalen heeft opgeleverd."

Supercut van It?
Dauberman liet weten dat hij weet dat regisseur Andy Muschietti graag een Supercut wilt uitbrengen. Zelf twijfelt Dauberman: "Ik weet dat Andy het idee heeft van een 'Supercut' die ik graag zou zien, maar we snijden dingen met een reden uit de film, dus als er iets was dat ik heel graag wilde zien of erin wilde stoppen, dan hadden we een manier gevonden om dit erin te houden."

Vooralsnog zijn er geen officiële mededelingen over een spin-off en de Supercut. Het tweede deel werd een stuk minder ontvangen en deed het financieel niet zo sterk als de eerste film.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ik vind de films erg tegenvallen.
Een spin-off hoeft van mij niet.

GreenHornet

Avatar

liever een korte versie van de film

Guyon2002

Avatar

En ik maar hopen dat het eindelijk klaar is met die tyfusclown

Master Of Films

Avatar

Tuurlijk Supercut die niet bestaat, en dan l*llen over een spin-off. Ondertussen had Andy beloofd dat hij werkt aan een clow(u)niverse. Als hij slim is, dan neemt hij alvast een license op Bassie, Flappie, Bozo, Twisty, Pogo, Happy Slappy en Jon Voight. Joker zal sowieso al geen probleem worden, is toch van WB.

meanrat

Avatar

Horrofilms steeds over hetzelfde monster worden naar verloop van tijd niet meer eng. Je kent het monster. De onbekendheid is weg. Dus wat is er dan nog over?

Goku32

Avatar

Geef mij maar deel 1 en 2 in 1 film, dan ben ik happy

Goku32

Avatar

Meanrat, je weet dat it niet 1 monster is vandaar de naam it, het kan alles zijn. Moet je het boek maar effe gaan lezen. Het is niet alleen de clown steeds

David Mills

Avatar

Ik vond de 2de film de grootste teleurstelling van het jaar. Voor mij genoeg “ It”

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vond ze vies tegenvallen, maar dat heb ik altijd bij reboots. Je zit naar iets te kijken wat je al eens gezien hebt. En het kan me dus niet meer verrassen. Ik heb deel 2 na een half uurtje afgezet. Ik merkte dat mijn aandacht al begon te verslappen, en het me gewoon niet meer kon boeien. Geef mij de miniserie uit 1990 maar. Hoewel die ook lang niet perfect was weet ik die wel te waarderen.

Giuseppe Melone

Avatar

Tekenend voor de creatieve armoede in Hollywood.

NieuwsFilm

meest populair