Algemeen

Thanos heeft twee namen en 'Avengers: Infinity War' géén cliffhanger!

Leuke details over Avengers-tweeluik.

door Bram de Groot om 11:21 in Algemeen
Zo'n anderhalf jaar geleden moesten waarschijnlijk flink wat fans van het Marvel Cinematic Universe even bijkomen van het opvallende einde in Avengers: Infinity War. Thanos zorgt namelijk voor een onverwacht knip.

Nu blijkt dat Marvel Studios-baas Kevin Feige het einde van Infinity War géén cliffhanger vindt.


"Een van de redenen waarom we Infinity War niet als een cliffhanger beschouwen, is omdat de film niet eindigt met de verdwijning van de helden. Het einde van de film is dat Thanos op een planeet in een nogal idyllische omgeving precies doet wat hij ons vertelde dat hij zou doen: zitten en kijken naar een dankbaar universum. Het is hem gelukt, en dat is het einde van de film."

Twee namen voor Thanos
Een ander opvallend puntje is dat Thanos achter de schermen twee namen kreeg. In Avengers: Infinity War is de Mad Titan namelijk de 'Philosopher Thanos' en in Avengers: Endgame is hij 'Warrior Thanos'. Ook dit blijkt uit het boek 'The Art of Avengers: Endgame', op basis van een quote van concept artist Wesley Burt.

Hieronder overigens nog iets leuks. Je ziet een ontwerp van het nieuwe pak van Brie Larsons Carol Danvers / Captain Marvel in Endgame. Deze werd gedeeld door ontwerper Andy Park.

Dit bericht bekijken op Instagram

Finally I can show this! Here's the approved concept design I did for Captain Marvel in Avengers: Endgame. I LOVED designing her original look in her solo film earlier this year. And what a blast it was to revisit her design trying to envision what her modern day look over 20 some years later would look like. I did a ton of different options. The thinking behind this one was essentially taking every look through the decades from the original (male) Captain Marvel to Ms Marvel to her modern day comic book look & combining them into one new original look. It was a fun exploration. #captainmarvel #avengers #avengersendgame #conceptart #characterdesign #costumedesign #illustration #그림 #그림스타그램 #일러스트 #일러스트그램 #marvel #marvelstudios #brielarson @brielarson

Een bericht gedeeld door Andy Park (@andyparkart) op4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Gelul.
Een cliffhanger houdt in dat een verhaal van bijvoorbeeld een film(of iets anders) niet duidelijk is hoe het verder afloopt en mensen willen weten wat de gevolgen zijn en hoe het verder gaat.
Leuk en aardig wat die zegt maar iedereen liep uit de bioscoop met het gevoel zo snel mogelijk te willen zien hoe het verder gaat.
Thanos wint, zijn doel is bereikt maar ook dat is een cliffhanger.

Orko

Avatar

Ik blijf me toch keer op keer verbazen dat dit soort artikelen over 2 Marvel films, die in het verleden liggen, toch telkens op deze site de boventoon voeren.

Enerzijds vind ik het bijzonder dat een nieuwssite, waar normaal gesproken heden en toekomst centraal staan, "oud" filmnieuws blijft reproduceren. Dit kun je natuurlijk ook knap vinden dat blijkbaar die films zulke impact hebben. Aan de andere kant snap ik dat voor deze nieuwssite ook de schoorsteen moet roken.

Maar als redacteur zijnde zou ik ook wel met een soort moreel journalistiek dilemma zitten: is alles (of bijna alles) ondergeschikt aan kliks en aantallen bezoekers? Zou minder Marvel nieuws de nieuwssite kwalitatief beter maken en wellicht veelzijdiger en meer uniek?

Coach Boone

Avatar

Misschien kunnen we stellen dat een cliffhanger een mening is

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Gelul."
Indeed.
Ik heb veel respect voor Feige als filmproducent. Hij heeft met zijn team best veel prestaties gemaakt, even los van de kwaliteit per Marvel film. Daarbij heeft hij veel kennis van Marvel comics, want enigzins helpt. Tegenovergesteld stond Tom Rothman met zijn opgelgde zwijgzame Deadpool in X-Men Origins: Wolverine. Tom heeft duidelijk gemaakt dat hij geen fan is van superhelden films, en zelfs bij Sony moest dat nog duidelijk worden gemaakt. Het is maar dat Spider-Man heel veel geld oplevert.

Anyway de grootste minpunt van Feige is dat hij wel een grote zakenman is geworden. In interviews krijg je natuurlijk wel de cooperate marketing promo BS praatjes. Maar wellicht beter dan het trol gedrag van "professionals" Rian Johnson & Tim Miller.

Enne, mooie artwork van Andy Park. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair