Video

Michael B. Jordan in teaser-trailer Tom Clancy's 'Without Remorse'

Het populaire verhaal eindelijk verfilmd!

door Wouter Drummen om 09:47 in Video
Michael B. Jordan heeft het helemaal gemaakt. De acteur wist 10 jaar geleden al hoge ogen te gooien in de film Fruitvale Station, maar na zijn rol in de Creed-films en zijn rol als villain Killmonger in Black Panther is hij niet meer uit Hollywood te denken. Recentelijk wist de acteur weer een hoofdrol te bemachtigen in een groot project, namelijk Without Remorse, waar nu de eerste teaser trailer van is vrijgegeven.

Without Remorse werd in 1993 geschreven door Tom Clancy. Het boek was vrijwel meteen razend populair en werd in een mum van tijd een bestseller. Jarenlang werd er gesproken over een film en wie de schoenen zou vullen van John Clark. Zo zijn in al die jaren namen als Kevin Costner, Keanu Reeves en Tom Hardy voorbijkomen, maar uiteindelijk is het dan Jordan die de rol wist te bemachtigen.

Wat te verwachten?
Without Remorse is de origin story van CIA-agent John Kelly/Clark, dat zich afspeelt tijdens de Vietnam-oorlog. Na deze film zal normaal gesproken ook nog een vervolg gemaakt worden, Rainbow Six, waarin Jordan opnieuw een hoofdrol speelt. Bekijk de teaser-trailer hieronder.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rick Dalton

Avatar

Ben wel een fan van Michael, teaser ziet er ook wel prima uit. Gaan we zeker in de gaten houden ja!

Master Of Films

Avatar

Het karakter John Clark was al eerder te zien namelijk in 2 Jack ryan films: Clear and Present Danger (gespeeld door Willem Dafoe) en in The Sum of All Fears (Liev Schreiber). Verder denk ik dat de meeste mensen de naam Rainbow Six meer relateerd aan de 10.000 Rainbow Six Ubisoft games dan aan het boek.

Last but not least. Het script is geschreven door Taylor Sheridan. Ook schrijver van Sicario, Hell or High Water & Wind River.

Zeker een film om in de gaten worden gehouden.

NieuwsFilm

meest populair