Regisseur 'Terminator: Dark Fate' werkt nooit meer met James Cameron

Onenigheid achter de schermen...

Met Deadpool uit 2016 had regisseur Tim Miller veel succes. Aangezien hoofdrolspeler Ryan Reynolds alle macht over het vervolg uit 2018 kreeg, vertrok Miller naar de Terminator-franchise. Samen met James Cameron moest hij de ooit zo geliefde filmreeks een nieuw lang nieuw leven geven.

En dit is niet gelukt. Terminator: Dark Fate bleek niet vernieuwend genoeg en het grote publiek was al snel de interesse verloren in de zesde film in het duidelijk opgedroogde merk. Nu blijkt dat regisseur Miller het niet altijd eens was met Cameron.

Problemen rond Legion-benadering
Eerder gaf Cameron al aan dat er een "bloedbad" was in de montagekamer en hier heeft Miller nu wat meer invulling aan gegeven. Miller gaf tegenover The Hollywood Reporter aan dat hij "nooit meer" met Cameron wil samenwerken, en:


"Ik weet zeker dat we een boek kunnen schrijven over waarom het niet werkte. Ik ben nog bezig om alles te verwerken, maar ik ben erg trots op de film. De critici leken het meeste in de film te haten. Dit zijn dingen waar ik geen controle over heb. Ik heb geen controle over dat je Genysis niet leuk vond of dat je je verraden voelde door Terminator 4. Ik kan daar niets aan doen."

Legion: winnen of verliezen?
Miller gaf aan dat hij het regelmatig oneens was met producenten Cameron en David Ellison, maar hij vond dat hij dit gevecht aan moest gaan, aangezien hij de regisseur was. Miller vond bijvoorbeeld dat de mensheid moest verliezen van Legion, het nieuwe Skynet. Cameron dacht daar volgens Miller anders over:


"Jim zei, 'wat is er dramatisch aan dat de mensen dit verliezen?' En ik zei, 'nou, wat is er dramatisch aan dat de mensen winnen en ze gewoon maar blijven winnen?' Ik hou van een 'last stand'. En dat is niet zijn ding."

Wat zeg jij? Zou jij naar een mogelijk vervolg van Dark Fate gaan, of heb je de hoop nu echt op gegeven - of had je dat al voor Millers film?

NieuwsFilm

meest populair