Algemeen

Chris Hemsworth onthult wanneer opnames 'Thor: Love and Thunder' beginnen

In de vierde Thor-film zien we hoe Natalie Portman Mjolnir overneemt van de dondergod.

door Zilko Tarici om 07:15 in Algemeen
Tijdens een panel van de recente Tokyo Comic Con werd Chris Hemsworth gevraagd wanneer de opnames van Marvel Studios-productie Thor: Love and Thunder zullen beginnen. Hemsworth is de moeilijkste niet en bevestigde dat de opnames officieel medio 2020 zullen beginnen in Australië. Daarnaast liet hij los dat hij het script voor de film nog niet heeft gelezen, maar wel heel benieuwd is wat regisseur Taika Waititi voor hem heeft gepland.

Hemsworth zei er in Tokio het volgende over:

"Verwacht heel veel liefde, en heel veel donder. Ik heb het script eerlijk gezegd nog niet gelezen. Ik weet wel dat er hard wordt gewerkt om opnieuw met een frisse insteek te komen. Na Endgame hebben we genoeg mogelijkheden om Thor opnieuw drastisch te veranderen. We beginnen medio volgend jaar met de opnames!"

Natalie Portman is terug
Zoals al eerder benoemd, wordt Thor: Love and Thunder geregisseerd door Taika Waititi. Hij maakte eerder ook Thor: Ragnarok. Natalie Portman zal daarnaast terugkeren als Jane Foster, die ditmaal de machtige hamer Mjolnir zal hanteren. Hemsworth en Tessa Thompson keren op hun beurt terug als respectievelijk Thor en Valkyrie. De verhaallijn over een 'vrouwelijke Thor' is gebaseerd op Jason Aarons The Mighty Thor-reeks, waarin een door kanker gevelde Jane Foster de krachten van Thor tot zich neemt.

Thor: Love and Thunder bereikt in november 2021 wereldwijd de bioscopen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair