Warner Bros. wil 'Superman' van (en met) Michael B. Jordan

Jordan zelf lijkt het echter niet te zien zitten...

Het is al sinds de eerste DCEU-film een doorn in het oog van Warner Bros: Superman. Alhoewel de solofilm Man of Steel niet heel erg slecht heeft gepresteerd, deden de andere films met Superman dat wel.

In de nieuwe lijn die DC en Warner Bros. op dit moment doorvoeren moet DC's grootste superheld wel een plekje krijgen. Daarom is de studio in gesprek geweest met J.J. Abrams én Michael B. Jordan!

Michael B. Jordan
De geruchten waren er al, maar nu lijkt het dus zeker: Er wordt gedacht aan Michael B. Jordan als de nieuwe Superman. Nu lijkt het vooral bij Jordan zelf te liggen.

Volgens Variety wil Jordan daar nu nog niets over beslissen. "De film zal voorlopig nog niet geproduceerd worden en daarom wil Jordan zich eerst focussen op zijn andere projecten."

Henry Cavill
Henry Cavill heeft aangegeven de rol van Superman nog niet te hebben opgegeven, maar het lijkt er op dat Warner Bros. voor een frisse start wil gaan. Wat de toekomst van Cavill betreft: die is zeer onzeker.



Het lijkt er - volgens insiders - op dat het in ieder geval tot 2023 gaat duren voordat de nieuwe Superman in productie zal gaan.

NieuwsFilm

meest populair