Regisseur gevonden voor remake 'The Fugutive'

Regisseur gevonden voor remake 'The Fugutive'

Nog niet bekend of ook Harrison Ford terugkeert...

Het is een trend in Hollywood: het vernieuwen van oude Hollywood-hits. Ook The Fugitive, de film uit 1993 met in de hoofdrol Harrison Ford, zal dit lot treffen.

De nieuwe versie van The Fugitive zal, volgens Deadline, geregisseerd gaan worden door Albert Hughes (Alpha, Menace II Society).

Het script zal worden geschreven door Brian Tucker (Broken City), als producent zal Erik Feig (Escape Plan, Me and Mrs. Smith) betrokken zijn bij het nieuw te vormen project.

Harrison Ford?
Of er een rol is weggelegd voor Harrison Ford in de remake is nog niet bekend. Ford is ondertussen 77 en of actiefilms nog steeds tot zijn repertoire behoren is dus nog even afwachten.

De klassieke film The Fugitive, die overigens winnaar is van een Oscar, gaat over dokter Richard Kimble (Harrison Ford). Nadat hij wordt beschuldigd van moord op zijn vrouw moet hij proberen de echte moordenaar zien te vinden om zo zichzelf vrij te pleiten. Dit terwijl hij op de hielen wordt gezeten door een team van het leger onder leiding van US Marshal Jones (Tommy Lee Jones).



Een releasedatum voor The Fugitive-remake is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair