Zack Snyder roept fans op hoop te houden voor zijn 'Justice League'-versie

Zack Snyder roept fans op hoop te houden voor zijn 'Justice League'-versie

De filmmaker acht het schijnbaar nog steeds mogelijk dat 'zijn' film ooit nog het daglicht gaat zien.

De kans dat Zack Snyders versie van Justice League ooit het daglicht gaat zien, lijkt steeds kleiner te worden. Desondanks geven veel fans de moed niet op en voeren zij nog steeds campagne voor de release van de zogenaamde 'Snyder Cut'. Snyder heeft hen nu opnieuw een steuntje in de rug gegeven.

Bekijk de afbeelding
'Verlies de hoop niet', is de boodschap van Zack Snyder. De regisseur teaset zijn trouwe volgers al tijden met foto's van zijn Justice League. Onlangs verscheen er een bericht in Variety waarin insiders van Warner Bros. de release van de Snyder Cut bestempelden als een 'droom'. Veel fans reageerden teleurgesteld op dat artikel, en ook castleden als Ben Affleck (Batman) en Gal Gadot (Wonder Woman) lieten van zich horen.

Blijf hoop houden
Een fan benaderde Snyder vervolgens via Vero en zei hem dat hij zijn hoop begon te verliezen. "Niet doen", reageerde de regisseur, die het dus schijnbaar nog altijd mogelijk acht dat hij zijn montage van Justice League ooit nog mag afmaken en uit mag brengen. Wellicht als exclusieve titel op HBO Max, de aankomende streamingdienst van Warner?



NieuwsFilm

meest populair