Waarom de verwijderde doodscène van [...] uit 'Avengers: Endgame' op Disney+ staat

Katherine Langford verklaart waarom we de scène mochten zien.

Op 12 november ging Disney+ live en de zender was zo slim om gelijk Avengers: Endgame live te hebben staan. Leuker voor de mensen die de Marvel-film al hebben gezien waren een aantal nieuwe verwijderde scènes.

In één van die verwijderde scènes - let op, nu volgt de te verwachten spoiler - zie we hoe Tony Stark (Robert Downey Jr.) de zogenaamde 'Way Station' bezoekt nadat hij de Infinity Gaunlet heeft gebruikt. Hij ontmoet daar zijn opgegroeide dochter Morgan (Katherine Langford). De laatste sprak tijdens de 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' over die scène.

Fan pleaser!
"Het is raar omdat je doodsbang bent dat je iets gaat spoilen," zei Langford over haar aandeel. "Ik bedoel, ik ben zo'n grote fan van de Marvel-films en de Russo-broers, dus toen Marvel contact met me opnam om Iron Mans dochter te spelen, was dat een enorme eer."

Ook maakte ze duidelijk waarom de scène uiteindelijk wel op Disney+ belandde. "Uiteindelijk haalde de scène de film niet, en creatief gezien is dat logisch en ook helemaal prima. Ik was gewoon blij om het zelf te weten. Ik heb gehoord dat de scène enkel is vrij gegeven omdat mensen het wilden zien. En dat is natuurlijk ook echt heel cool," aldus Katherine Langford.



NieuwsFilm

meest populair