'John Wick 4' mogelijk uitgesteld door drukke schema Keanu Reeves

'John Wick 4' mogelijk uitgesteld door drukke schema Keanu Reeves

De sequel stond gepland voor 2021, maar wordt mogelijk uitgesteld.

John Wick: Chapter 4 heeft weliswaar al een releasedatum van 21 mei 2021, maar zal de film wel op tijd klaar zijn? Ligt er überhaupt al een script van de film op tafel? Lance Reddick, die in de franchise de rol speelt van Continental Hotel-conciërge Charon, geeft een korte update over de status van John Wick 4.

Reddick zij het volgende tijdens een interview met Comicbook.com:

Zover ik heb gehoord, is er nog niet eens een script. Dat is echter alweer een maand geleden. Ik weet dat eraan wordt gewerkt, maar dat met name het drukke schema van Keanu problemen kan opleveren. Hij heeft namelijk getekend voor The Matrix 4 en een nieuwe Bill & Ted-film. Hij heeft op dit moment dus te maken met drie grote franchises. Ik weet dus niet of hij zich eerst zal richten op The Matrix 4 of John Wick 4."

De opnames van Bill & Ted Face the Music zijn inmiddels afgerond, dus die film zou, naast de persrondes, niet al teveel tijd moeten vergen. Als er in elk geval geen reshoots nodig zijn. Die film staat overigens gepland voor augustus 2020.

Matrix of John Wick?
De opnames van The Matrix 4 zijn van een heel andere orde. Toen een paar maanden terug het nieuws kwam dat de sequel wordt gemaakt, werd ook bekend dat de opnames in de eerste maanden van 2020 zouden moeten beginnen. Als we ons daarop baseren, zou Keanu Reeves dus eerst The Matrix 4 filmen, voordat hij zich kan richten op John Wick 4.

Daar tegenover staat dat The Matrix 4 nog geen releasedatum heeft, maar dat het script volgens Reeves zelf behoorlijk ambitieus is. We verwachten The Matrix 4 daarom ook pas in 2022. Hoe John Wick 4 hierdoor precies wordt beïnvloed is dus nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat de film zal worden uitgesteld.

NieuwsFilm

meest populair