James Bond is terug in eerste trailer 'No Time to Die'!

James Bond is terug in eerste trailer 'No Time to Die'!

De laatste keer voor Daniel Craig als James Bond.

Daniel Craig is terug als James Bond! Zojuist verscheen de eerste trailer voor No Time to Die, de laatste film waarin Craig de hoofdrol van Bond speelt. Het is zijn vijfde keer als Bond, enigszins verrassend nadat hij tijdens een persconferentie voor Spectre zei nog liever zijn polsen door te snijden dan terug te keren als de spion.

Maar de goden waren ons gunstig gezind en dus hebben we vandaag een trailer voor de vijfde keer van Craig als de iconische spion. Hij speelt in deze film van Cary Fukunaga een James Bond die een rustig leventje leidt in Jamaica. Hij is met pensioen en klaar als 007. Maar als zijn voormalige CIA-maat Felix Leiter plots op komt dagen en hem vraagt te helpen een ontvoerde wetenschapper te redden, keert Bond terug. Het brengt hem op het pad van een mysterieuze schurk die bewapend is met een gevaarlijke nieuwe technologie. Hieronder kan je de trailer bekijken!



No Time to Die is over pakweg vier maanden in de bioscoop te zien en de vijfentwintigste (!) film in de franchise. Deze brengt naast Craig een aantal oudgedienden terug. Zo is Ralph Fiennes weer te zien als M, en Naomie Harris speelt weer de rol van Moneypenny. Ook zien we Jeffrey Wright weer in de huid van CIA-agent Leiter kruipen. Nieuw zijn onder meer Rami Malek als de schurk en Lashana Lynch als de nieuwe 007.

Vanaf 2 april 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair