Algemeen

Wat de eerste beelden uit Marvels 'Eternals' lieten zien

De tweede Marvel-film in 2020.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De vierde fase van het Marvel Cinematic Universe wordt eind april 2020 afgetrapt met Black Widow. In die film zien we het solo-avontuur van Scarlett Johanssons Natasha Romanoff. Vervolgens verschijnt in november een tweede film, namelijk Eternals!

Tijdens Comic Con Experience in São Paulo was er een korte, weinig onthullende panel van Marvel Studios en tijdens die bijeenkomst liet Marvel Studios-kopman Kevin Feige een aantal beelden zien uit Eternals van regisseur Chloe Zhao (The Rider).

Beschrijving van de Eternals-beelden
De beelden startten volgens Collider met een ontmoeting tussen Druig en de Eternals en vervolgens zijn er korte actieshots te zien op verschillende locaties. Daarbij wordt de uiteenlopende cast in beeld gebracht. Tussendoor zou een flink leger getoond worden, mogelijk de Deviants.

Een aantal personages krijgen de aandacht. Zo zou er iets van een romance te zien zijn tussen Sersi en Ikarus. Het personage Kingo is te zien in een Bollywood-achtige omgeving met dansers en Ajak rijdt op een paard over een open stuk land.

Korte boodschap van een Eternal
De Eternals zouden te zien zijn in hun kostuum, vliegend, zonder dialoog. Ajak zou iets zeggen van, "deze mensen hebben ons allemaal veranderd. We moeten ze beschermen." Eternals staat gepland voor 5 november 2020!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MKRDV

Avatar

Hoop dat ze ook goed worden

Ang3l

Avatar

Een romance tussen Sersi en Ikarus? Ik dacht dat die laatste juist de eerste gay superhero zou zijn in t MCU? :D

NieuwsFilm

meest populair