Algemeen

Wacht... Zit Thanos stiekem in Marvels 'Eternals'?

Marvel Studios baas teast de toekomst!

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Met Black Widow en Eternals krijgen we een blik op het verleden van het Marvel Cinematic Universe en mogelijk hinten deze films ook naar de toekomst die komen zal in Phase 4 en verder. De grote vraag bij Eternals is al eventjes: keert Thanos in die film terug?

Tijdens en na de Marvel panel op de Comic Con Experience (CCXP 2019) in São Paulo te Brazilië ging de ambitieuze Marvel Studios-kopman kort in op wat we kunnen verwachten van Chloe Zhao's Eternals.

Tegenover Omelete bevestigde Feige dat naast de Eternals ook hun tegenstanders Deviants te zien zijn, al zien ze er wel anders uit dan in de comics: "de Deviants zitten in de film. We zullen Deviants zien die er anders uitzien dan degene die je in de strips hebt gezien. We onthullen een nieuwe vorm van Deviants in de film."


Keert Thanos terug in Eternals?
Feige kreeg ook de vraag of we Thanos via de Eternals terugkeert in de filmreeks. "Thanos was in de comics een Eternal op Titan. Er kunnen verbindingen zijn, maar dit gaat echt over tien nieuwe personages die worden gespeeld door een ongelooflijke groep acteurs," zei Feige vaag over de film die in november 2020 in de bioscoop verschijnt.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

100% dat Thanos erin zit. Maybe een cameo maar iets om publiek mee te trekken als je zijn gezicht laat zien in de trailer.

NieuwsFilm