Algemeen

Zijn Captain America en Star Lord familie in Marvel-films?

Fantheorie gaat niet op.

door Bram de Groot om 22:51 in Algemeen
Waar Steve Rogers / Captain America (Chris Evans) de leider is van de Avengers is Peter Quill / Star-Lord (Chris Pratt) dat van de Guardians of the Galaxy. Fans denken dat er een bepaalde relatie tussen deze twee Marvel-gezichten zou zijn.

Een recent opgedoken fantheorie was nog niet eens zo slecht. Een fan spotte namelijk actrice Laura Haddock, die de moeder van Peter Quill speelt in beide Guardians of the Galaxy-films, in Captain America: The First Avenger uit 2011.

Op de IMDb staat Haddock genoteerd als "Autograph Seeker" en in de film is te zien dat ze flirtend oogcontact zoekt met Captain America tijdens een promotietour van de Avenger.

Captain America familie van Star-Lord?
Hierdoor dachten fans dat de twee misschien een wild avondje hadden beleefd en dat mogelijk een kind het uiteindelijke resultaat ervan was. Misschien een beetje vergezocht, en nu is deze fantheorie ook neergeschoten door Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn. Hij geeft aan dat dit helemaal niet kan.


In Gunns Guardians of the Galaxy Vol. 3, mogelijk te verschijnen in 2022 of 2023, keert Star-Lord in ieder geval weer terug.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Dan zou Steve de vader zijn van Peter ? En niet de opa?

NieuwsFilm

meest populair