Algemeen

'Doctor Strange'-regisseur teaset R-rated horror

Scott Derrickson gaat aan de slag met een verhaal van Joe Hill.

door Jeffrey Kouters om 10:48 in Algemeen
Scott Derrickson werkt momenteel hard aan Doctor Strange and the Multiverse of Madness. Marvel teasede eerder al dat deze tweede film rondom de Sorcerer Supreme de nodige horrorinvloeden zal bevatten. Derrickson werkt echter ook al aan een ander project: een keiharde horrorprent, gebaseerd op een verhaal van Joe Hill, de zoon van Stephen King.

Filmmaker Scott Derrickson en zijn vaste schrijfpartner C. Robert Cargill zitten niet stil. De twee keren namelijk na Doctor Strange 2 terug naar hun horrorroots. Eerder werkten de twee al samen aan Sinister (2012) en nu staat er dus een nieuwe horrorprent op de planning: een verfilming van een door Joe Hill geschreven verhaal. Dat onthulden Derrickson en Cargill gisterenavond via Twitter.

Derrickson zit niet stil
"Ik krijg vaak de vraag of ik ooit nog een R-rated horrorfilm ga maken. Het antwoord is een volmondig JA", tweette Derrickson. De filmmaker onthult dat hij direct na het afronden van Doctor Strange 2 begint aan het project en dat het script al klaar is. Welk verhaal van Hill het precies betreft heeft Derrickson nog niet bekendgemaakt. Meer details volgen vast snel.NieuwsFilm

meest populair