Algemeen

Disney+ maakt nieuwe Kevin bekend voor 'Home Alone'-remake!

De Home Alone-reeks gaat in de remake.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Even geleden werd duidelijk dat Disney+ werkt aan een reboot van de Home Alone-franchise die ooit zo succesvol startte in 1990 en ieder jaar tijdens kerst weer terugkeert op de buis.

Nu heeft Disney+ via Variety laten weten dat de eerste hoofdrolspelers zijn gecast. Zo gaat de redelijk onbekende Archie Yates, recent te zien in de film Jojo Rabbit, de rol van Kevin spelen. Hij wordt dus per ongeluk thuis achtergelaten als zijn familie op vakantie gaat. Dus geen Macaulay Culkin dit keer, of het moet via een grappige cameo zijn.

Andere rollen in nieuwe Home Alone
Andere rollen zijn voor Ellie Kemper (The Secret Life of Pets 2) en Rob Delaney (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw). Wie zij spelen is nog niet bekend.

Disney+ werkt ook aan nieuwe versies van de bekende titels Night At The Museum, Diary Af A Wimpy Kid en Cheaper By The Dozen. Verschijningsdatums zijn nog niet bekend.26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Yanggie

Avatar

Macaulay Culkin als Marley aka "the South Bend Shovel Slayer".

omniesbonsai

Avatar

Wordt nooit zo goed leuk als het origineel
Alleen al omdat de magische muziek van john williams zal ontbreken,die de film optilt

Mothercopper

Avatar

Oh mijn God, nee nee en nog eens nee. Wat een Hollywood armoede

ulvrin

Avatar

Disney is de gewoon super lui!. Ze komen met niks nieuws.
Denk je echt dat men op een reboot van Home Alone wacht? Eerste was het de classic movies en nu dit? Je hebt fox gekocht die heeft een heel groot biblotheek aan schrijvers en films die nooit zijn uitgebracht. Ga er door heen en make some real new shit!

nooffencetaken

Avatar

Houuu toch op, home alone is en blijft (tot mijn ergernis) kerstfilm nummer 1. Laat het lekker voor wat het is. Stop met deze armoede.

Master Of Films

Avatar

ulvrin "Disney is de gewoon super lui!. Ze komen met niks nieuws."
Tja mensen kwamen als strontvliegen af op de kopie remakes van Beauty and the Beast, Aladdin en The Lion King, dan kan je Disney het niet eens kwalijk nemen. Vraag en aanbod, en schijnbaar is er vraag dat Disney niks nieuws hoeft te verzinnen. Nostalgische prikkels moeten gevoegd worden. Nogal logisch dat Bob Iger zakenman van het jaar is geworden. Het is dat een kopieermachine al eerder was uitgevonden, anders had Iger daar ook nog een Nobelprijs voor gekregen.

Blablazer

Avatar

Zonde om zo een klassieke film te verpesten met een reboot. Disney je bent waardeloos. ????????

Yanggie

Avatar

Ik ben opgegroeid met Home Alone en iedere jaar met kerst kijk ik weer. Ik blijf kijken vanwege het sentiment, maar eigenlijk is de film helemaal niet zo goed en enorm gedateerd. Als ik naar 10 andere films moet kijken uit 1990, dan kan ik je verzekeren dat ik er 9 voortijdig stopzet.
De jeugdige kijkers van tegenwoordig houdt het denk ik nog geen 5 minuten vol. Ik denk dat het niet perse altijd een slecht idee is als een oude film (klassieker) opnieuw gemaakt naar de standaarden van tegenwoordig. Wij kunnen naar de orginele Home Alone kijken en wie weet wordt de remake een klassieker voor de jeugd van tegenwoordig. De originele verdwijnt niet, er komt slecht een vernieuwde versie bij. Iedereen kan naar de versie kijken die hij of zij wilt. Win-win-win.

rfdl

Avatar

Typisch disney dit een van de reden dat ik het tot nu toe wel erg vind tegenvallen. Ze denken dat door veel oud materiaal er op te zetten je daarvoor ga betalen

Rick Dalton

Avatar

Ik ben het hier aardig eens met MoF. Alleen ik denk wel dat sommige kids van deze tijd er wel degelijk naar kunnen kijken. Mijn neefjes en nichtjes kijken er wel degelijk naar, en vinden het schitterend ook! Ik ben ook van wat later en vind hem ook schitterend. Maar remakes zijn niet altijd slecht .

Freddy1962

Avatar

Zorg er eerst eens voor dat de streams bij de abonnees hapervrij binnen komen.

Master Of Films

Avatar

Rick Dalton "Maar remakes zijn niet altijd slecht"
Klopt. Ik kan genoeg voorbeelden noemen van goeie remakes, maar Disney maakt zich wel erg makkelijk tegenwoordig.

Civilian Supreme

Avatar

Denk dat iedereen rond de kerst toch liever de 'oude' versie wil zien. Die heeft gewoon een bepaalde sfeer die ze toch niet kunnen evenaren of verbeteren. Wat is het nut er dan van?

GreenHornet

Avatar

Wat een lelijk kind.
Daar was MJ zeker van af gebleven.

meanrat

Avatar

De enige manier waarop dit voor mij zou werken is als het jongetje een psychopaat blijkt te zijn en die boeven op een R-Rated manier langzaam en pijnlijk vermoordt. En dat ie dus niet per ongeluk thuis is gebleven, maar expres. Oooeeehhh!!!

Marklar

Avatar

Gaan ze echt een nieuwe Kevin in de film zetten... een andere naam en het zou niemand boeien.

Sunspot

Avatar

Niks voor mij, misschien leuk voor andere generaties.

Zie het denk ooit wel

Ben die oude films ook zat overigens, zie het bij anderen zo vaak pffff, standaard kerst film haha

Sunspot

Avatar

@Ulvrin

Zeker weten, maar ja, is Disney he.

Maken juist kapot het landschap uit4eindeijk, met hun visie dat alles maar kindvriendelijk moet zijn, altijd zelfde formule, kopen dingen op, maar durven niet uit te brengen.

Dat is gewoon kapot maken, creativiteit, durf!

Niemand wilt 1 pot nat, wat Disney dus is. Maar ze gaan het wel merken, doen ze al lijkt mij.

Ik wacht op Xmen die ze gaan uitbrengen op hun streaming, ga kijken of ze dingen gaan knippen, watik dik verwacht.

Disney denkt te veel, gaat ze opbreken straks, verwacht dan ook dat ze hun visie/strategie gaan aanpassen binnen paar jaar

jordicraft

Avatar

is dit nou echt nodig

Alexwithmike

Avatar

Door deze remake zullen Netflix gebruikers echt massaal overstappen naar Disney+...

Civilian Supreme

Avatar

Alleen voor Noelle en Lady en the vagebond zou je al over moeten stappen, wat een geweldige meesterwerken.
Echt supergrappig, precies 0 x gelachen.
En mijn kinderen haakten ook na een half uur af. Verder gekeken als achtergrondopvulling.

Sparrow_LW

Avatar

Kijk, Lion King opnieuw maken omdat je denkt dat de digitale animatie wat toe kan voegen aan de oorspronkelijke animatie, dat snap ik ergens nog wel (heb de nieuwe niet gezien trouwens) en van een animatie Aladdin een Life-action Aladdin maken snap ik ook, maar Home Alone opnieuw maken, gaat niet werken. Dat was een unieke mix van acteur, verhaal en tijdsgeest..... later versies, vanaf deel 3 dacht ik, met dat andere ventje, waren al beroerd, dus niet doen.... ik kijk gegarandeerd nog wel het origineel ergens in de komende weken.... Net als A Muppet Christmas Caroll.... ieder jaar weer... haha Smiley face

Inartie

Avatar

Ze kunnen Disney+ beter veranderen in Disney Remake

Moviemagic

Avatar

Daniel Stern was briljant in Home Alone. Ik ben benieuwd wie deze rol kan overnemen.

Heraldicus

Avatar

De creativiteit moeten ze echt van Pixar hebben denk ik.

NieuwsFilm

meest populair