Warner Bros. geeft 'The Matrix 4' dezelfde releasedatum als 'John Wick 4'

Warner Bros. geeft 'The Matrix 4' dezelfde releasedatum als 'John Wick 4'

De film verschijnt eigenlijk al vrij snel.

Warner Bros. heeft de releasedatum van The Matrix 4 officieel aangekondigd. In de sciencefictionfilm van terugkerend regisseuse Lana Wachowski zullen Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss opnieuw te zien zijn als respectievelijk Neo en Trinity. Overigens clasht de releasedatum met die van een andere film met Reeves in de hoofdrol.

The Matrix 4 neemt de plek in van de uitgestelde cultmanga Akira en zal daardoor op 21 mei 2021 in de bioscopen verschijnen. Dat is opvallend, want op diezelfde verschijnt ook John Wick: Chapter 4, een andere film met Keanu Reeves in de hoofdrol, in de bioscoop. De kans is dan ook groot dat Lionsgate een nieuw plekje gaat zoeken voor die prent.

In het kort
In The Matrix 4 keert naast de bovengenoemde oudgedienden ook Jada Pinkett Smith terug als Niobe. Zij worden vergezeld door nieuwkomers Jonathan Groff (Frozen), Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen), Jessica Henwick (Iron Fist), Toby Onwumere (Sense 8) en Neil Patrick Harris (A Series of Unfortunate Events). Het is nog niet bekend waar de film over zal gaan.

The Matrix 4 verschijnt dus op 21 mei 2021 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair