Celebrity

'Margot Robbie heeft een vreemde gewoonte'

De mooie actrice slaapt nog met haar konijntje!

door FilmTotaal om 15:52 in Celebrity
Je zal maar Tom Ackerley heten! Dan ben je namelijk de man van niemand minder dan Margot Robbie. En dit heeft uiteraard zo zijn voordelen, maar - nu blijkt - ook zeker een groot nadeel! En Bunny weet daar alles van.

De grote voordelen zijn uiteraard zo op te noemen. Ze is niet alleen een bijzonder mooie vrouw, maar ze sleept als actrice, model en celeb vele miljoenen binnen - door onder meer te spelen in grote Hollywood-films. Denk maar aan haar aandeel in niet de minste titels als The Wolf of Wall Street, I, Tonya en Once Upon a Time in Hollywood

Het grote nadeel van Margot Robbie
Maar Margot Robbie heeft ook zo haar minpunten. Ze is vaak weg van huis en als ze dan thuis is, dan slaapt ze nog met een knuffeltje. Een konijntje. Bunny. "Mijn man gooit Bunny altijd uit bed omdat hij vindt dat het een beetje belachelijk is dat ik nog steeds met Bunny slaap," vertelde de actrice aan W Magazine (via Hollywood.com). "Ik word zo boos op hem. Misschien is hij een beetje jaloers dat Bunny altijd een prioriteitsplaats in bed krijgt."

En dat is toch best gek meneer Ackerley. Laat Bunny gewoon lekker liggen joh! Robbie zien we begin volgend jaar weer als Harley Quinn in de DC-film Birds of Prey en zal ook te zien zijn in Barbie.

NieuwsFilm

meest populair