Algemeen

Hoeveel impact heeft 'Avengers: Endgame' op 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'?

Regisseur James Gunn geeft een reactie.

door Bram de Groot om 21:10 in Algemeen
De meeste Guardians of the Galaxy werden in Avengers: Infinity War getroffen door de Snap van Josh Brolins Thanos - op Nebula (Karen Gillan) en Rocket (Bradley Cooper) na - en Zoe Saldana's Gamora werd zelfs echt gedood door de Mad Titan. Aan het einde van Avengers: Endgame wordt duidelijk dat alle leden van de Guardians weer in leven zijn.

Maar er zijn een paar wijzigingen. Rocket en Nebula zijn vijf jaar ouder dan de rest en Gamora is zelfs de 2014 versie. Zij kent bijvoorbeeld Chris Pratts Peter Quill / Star-Lord helemaal nog niet. Daarnaast voegt Chris Hemsworths Thor zich bij het team als zij van Aarde vertrekken, mogelijk op zoek naar de verdwenen Gamora. Aan regisseur James Gunn werd door een fan gevraagd welke impact dat had op het verhaal van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Gunn:


"Het script zal veranderen aangezien mijn scripts altijd veranderen tot het moment dat ik de films opneem. Maar het zal niet door iets uit Endgame veranderen, omdat ik al wist wat er in dat script stond voordat ik Guardians 3 schreef."

Vermoedelijk in 2022 of 2023
De vraag is nog altijd wanneer Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnt. Eigenlijk had dat al in mei 2020 moeten gaan gebeuren, maar de film werd uitgesteld. Nu lijkt volume drie in 2022 of 2023 te gaan verschijnen, als onderdeel van Phase 4 of 5 van het Marvel Cinematic Universe.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Disney+ heeft meer impact

NieuwsFilm

meest populair