Bewijs dat Marvel-held [spoiler] doodgaat in volgende film?

Bewijs dat Marvel-held [spoiler] doodgaat in volgende film?

Deze 'theorie' heeft alles te maken met de ongelukkige aanwezigheid van Wanda Maximoff.

Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) is doordrenkt met krachten die zij ontleent uit de Mind Stone en daardoor één van de krachtigste helden van het Marvel Cinematic Universe. Kevin Feige onthulde dat Maximoff in haar serie WandaVision uiteindelijk uit zal groeien tot dé Scarlet Witch. Maar ten koste van wie of wat?

Bekijk de afbeelding
Wanda Maximoff is een Avenger, maar heel veilig ben je niet in haar buurt. Met Maximoff op het slagveld, weet je namelijk zeker dat er - al dan niet door haar eigen toedoen - slachtoffers vallen. Zo verloor Maximoff haar broer Pietro alias Quicksilver in Avengers: Age of Ultron (2015).

In Captain America: Civil War (2016) doodde ze per ongeluk een groep humanitaire werkers uit Wakanda tijdens een Avengers-missie in Lagos, Nigeria. In Avengers: Infinity War (2018) stierf haar vriend Vision aan haar zijde. En in Avengers: Endgame (2019) schakelde ze bijna opperschurk Thanos uit.

Bekijk de afbeelding
Volgende slachtoffer?
Het is bekend dat de gebeurtenissen in WandaVision direct aansluiten op Doctor Strange in the Multiverse of Madness. In een (inmiddels verwijderde) Reddit-post grapte een fan over het feit dat Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) weleens het volgende slachtoffer van Maximoff zou kunnen worden. In elke film waarin zij tot nu toe opdraafde, liep het immers niet goed af met iemand in haar buurt.

NieuwsFilm

meest populair