Algemeen

Nieuwe poster en aankondiging 2e trailer voor 'Top Gun: Maverick'!

Op 24 juni 2020 vliegt piloot Maverick weer door onze bioscoopzalen.

door Arjen Rooseboom om 11:14 in Algemeen
De eerste poster en trailer voor het langverwachte vervolg Top Gun: Maverick stammen alweer uit juli. Gisteren heeft de officiële Twitter-account een tweede poster online gezet. Bekijk deze hieronder!

Later vanmiddag komt er ook een tweede trailer online te staan. Uiteraard met heel veel nieuwe beelden. Houd Filmtotaal dus in de gaten!


Na de vorige poster waar hoofdrolspeler Tom Cruise in vol ornaat op te zien was (hetzij van achteren) vinden de meeste fans deze mooier.

Cruise staat nog wel centraal, maar op de grond, kijkend naar de grote blauwe lucht (lees: de toekomst?) en de focus is meer verlegd van zijn bomberjack naar de echte sterren van de film... straaljagers.

Automatisering
Het is inmiddels meer dan 30 jaar geleden sinds het eerste deel. Maverick heeft nu de functie van vlieginstructeur en mag een jonge verse generatie, onder leiding van Miles Teller, gaan opleiden in een snelgroeiend digitaal tijdperk waar onbemande straaljagers en drones in opmars zijn.

Ook Val Kilmer zal wederom zijn opwachting maken. Andere grote namen die de cast komen versterken zijn o.a. Jennifer Connelly en Ed Harris.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Lees: deze toekomst?
Kan iemand die uitleggen? Klinkt als een aanname.

YadMedia

Avatar

Heel fraaie poster

GreenHornet

Avatar

Hebben ze Tom Cruise jonger gemaakt

NieuwsFilm

meest populair