Algemeen

'Thor: Love and Thunder' wordt nog gestoorder dan 'Ragnarok'

Taika Waititi belooft een film die nog gekker en groter is.

door Jim Pedd om 22:10 in Algemeen
Regisseur Taika Waititi mag voor Marvel aan de slag met Thor: Love and Thunder en die film gaat helemaal door met de knotsgekke instelling die achter het maken van Thor: Ragnarok zat. De film wordt "groter, gedurfder en feller", aldus Waititi in een interview.

Met Thor: Ragnarok kreeg de wat Shakespearaanse Thor een flinke restyling. Hij moest op avontuur naar de planeet Sakaar en daar samenwerken met Hulk om te ontsnappen en te voorkomen dat zijn thuisplaneet Asgard verwoest zou worden. Het was een heel andere film, omdat acteur Chris Hemsworth het wel gehad had met Thor en dus moest er iets gebeuren. Nou, dat beviel, want Hemsworth komt terug voor Love and Thunder.

Nog gekker
Volgens Taika Waititi wordt zijn tweede Thor-film nog gekker. "De volgende Thor die we maken, wordt weer echt een avonturenfilm. Dat is wat ik zo gaaf vond aan het maken van Ragnarok. Het voelde alsof we Thor op een cool avontuur meenamen," vertelde Waititi aan Entertainment Weekly. "Er zijn altijd nieuwe dingen om te zien en te doen. En met deze gaan we daar volop mee verder en wordt het groter, gedurfder en feller. Er zal heel wat gestoord spul in deze film zitten."

Deze vierde Thor-film is een verfilming van de The Mighty Thor-comics. Daarin krijgt liefje Jane de magische hamer Mjölnir. Vanaf 5 november 2021 in de bioscoop.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Nog gekker? dat was het grootste minpunt van ragnarok elke vorm van spanning of emotie werd constant weg gelagen. Het was serieus net een kinderfilm, de slechtste mcu film na mijn mening.

Frietgezicht

Avatar

@ Adof, alsof die andere stand alone films zenuwslopend spannend zijn. Je weet toch wel dat de helden het gaan winnen.

Heerlijk juist dat we in een tijd met non stop superhelden films er eentje kregen die zichzelf niet al te serieus nam en met een goed geschreven script vol geslaagde humor en er gingen zat karakters dood.

Al die MCU films zijn (ook) voor kinderen.

mrPitchBlack

Avatar

Ieder zijn mening, ik vond het persoonlijk geweldig! Ik kon zelf dan weer niks met bijvoorbeeld Black Panther. Te gehyped!

adofmirosch

Avatar

@frietgezicht

Het hoeft niet altijd zenuwslopend spannend te zijn en mag best luchtig wezen, bijvoorbeeld TGOTG die film neemt zich ook niet te serieus, alleen die personages hadden nog enige diepgang en emoties. De personages in ragnarok zijn Looneytunes Thor wilt zijn planeet redden, maar is nooit in de film ook maar echt bezorgd om asgard. Hij blijft constant grappen maken, Loki groeide heel goed door de films heen tot aan ragnarok. De hulk is plots een comedy personage geworden. En ik weet niet wat er zo goed aan het sript was want het op het einde na was het voorspelbaar en flauw.

Al die mcu films zijn ook voor kinderen, maar deze thor is voor kinderen.

Robbepost

Avatar

Bijna helemaal eens met Adofmirosch.
Ik vind Ragnarok niet de slechtste uit het MCU (ik kan niet kiezen tussen Thor 2, Black Panther en Captain Marvel), maar dat knotsgekke hoeft van mij ook niet. De duivels anus..........

Ang3l

Avatar

Waititi's stempel op een film is altijd heerlijk herkenbaar, dus bring it on. Niet alle superhelden hoeven dezelfde lijn te volgen. Maar vind t juist wel leuk als afwisseling. Thor 1 begon ook niet al te serieus, dus prima dat ze dit bij hem doen.

Sunspot

Avatar

DAt hoeft nu ook weer niet. Voor Thor werkte het wel goed, maar het was gewoon net iets te veel allemaal, maar oke, het werkte nog net oke.

Alleen dat van Hulk was jammer, clown.

Als ze nog gekker gaan doen, tja, weet niet of Thor dan ook nog zo cool blijft.

Als ze maar niet zoiets flikken bij de Xmen

Mav Damian

Avatar

Ik vond de meeste humor geslaagd in de film. Ook was dat de beste Thor film die ze gemaakt hebben en Chris Hemsworth was heel tof en intresant voor de eerste keer toen als Thor in de reeks. Toch een van de betere dat Marvel Studios heeft gemaakt. Maar nog gekker in het vervolg weet ik nog niet of dat goed is.

NieuwsFilm

meest populair