'Thor: Love and Thunder' wordt nog gestoorder dan 'Ragnarok'

Taika Waititi belooft een film die nog gekker en groter is.

Regisseur Taika Waititi mag voor Marvel aan de slag met Thor: Love and Thunder en die film gaat helemaal door met de knotsgekke instelling die achter het maken van Thor: Ragnarok zat. De film wordt "groter, gedurfder en feller", aldus Waititi in een interview.

Met Thor: Ragnarok kreeg de wat Shakespearaanse Thor een flinke restyling. Hij moest op avontuur naar de planeet Sakaar en daar samenwerken met Hulk om te ontsnappen en te voorkomen dat zijn thuisplaneet Asgard verwoest zou worden. Het was een heel andere film, omdat acteur Chris Hemsworth het wel gehad had met Thor en dus moest er iets gebeuren. Nou, dat beviel, want Hemsworth komt terug voor Love and Thunder.

Nog gekker
Volgens Taika Waititi wordt zijn tweede Thor-film nog gekker. "De volgende Thor die we maken, wordt weer echt een avonturenfilm. Dat is wat ik zo gaaf vond aan het maken van Ragnarok. Het voelde alsof we Thor op een cool avontuur meenamen," vertelde Waititi aan Entertainment Weekly. "Er zijn altijd nieuwe dingen om te zien en te doen. En met deze gaan we daar volop mee verder en wordt het groter, gedurfder en feller. Er zal heel wat gestoord spul in deze film zitten."

Deze vierde Thor-film is een verfilming van de The Mighty Thor-comics. Daarin krijgt liefje Jane de magische hamer Mjölnir. Vanaf 5 november 2021 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair