Video

Eerste trailer en foto 'A Quiet Place 2' hinten naar nieuw horroravontuur

A Quiet Place keert terug begin volgend jaar!

door Bram de Groot om 16:15 in Video
Een paar dagen geleden zagen we al de gelekte teaser van A Quiet Place: Part II en nu hebben we deze teaser ook officieel, inclusief de eerste officiële foto uit het vervolg op de succesvolle horrorfilm A Quiet Place uit 2018.

In de teaser en op de foto, die via Total Film verscheen, zien we vier hoofdpersonages met Millicent Simmonds en Noah Jupe als respectievelijk Regan Abbott en Marcus Abbott en Emily Blunt als moeder Evelyn Abbott, met haar baby. Dit geeft duidelijk aan dat de film verdergaat waar het tweede deel was geëindigd.
Ook veel nieuwe namen!
In A Quiet Place: Part II van John Krasinski (The Hollars) gaan de vier op pad en zullen zij hun vertrouwde omgeving verlaten. Ze komen onder meer in aanraking met de nieuwe personages van Cillian Murphy (The Dark Knight) en Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy, The Tempest). A Quiet Place: Part II staat gepland voor 19 maart 2020.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Heb er zin in! kan geen genoeg krijgen van blunt haar voeten.
Morgen komt deel 1 op netflix, voor wie die nog niet kent, het is een aanrader.

Spider-fan

Avatar

Ik vond deel 1 niet zo heel bijzonder, erg kort duren en een beetje onlogisch vaak. Misschien verwacht je te veel van zulke gehypete films. Een film kan nog zo gehyped zijn, het hoeft niet je smaak te zijn. Al zal ik deel 2 waarschijnlijk nog wel kijken, want slecht vond ik het ook weer niet.

Monojaxx

Avatar

@adofmirosch

Dat heb ik bij de voeten van Cillian Murphy.

NieuwsFilm

meest populair