Algemeen

Eerste foto's 'Tenet' van 'Inception'-regisseur Christhoper Nolan!

Morgen waarschijnlijk de trailer.

door Bram de Groot om 23:09 in Algemeen
Na een toch erg mysterieuze teaser van eerder deze week zie je hieronder twee eerste foto's uit Christopher Nolans Tenet! Nolan is uiteraard bekend van de Dark Knight-trilogie en toppers als Dunkirk, Interstellar, Inception en The Prestige.

In gesprek met Entertainment Weekly zei Nolan het volgende over de film: "We bekijken het vanuit het oogpunt van een spionagefilm, maar we gaan naar uiteenlopende plaatsen. We kruisen een aantal verschillende genres op een hopelijk spannende en frisse manier."


Voor zijn volgende film T E N Ǝ ꓕ, waarvan het plot nog onbekend is, werkt Nolan samen met grote(re) namen als Robert Pattinson (The Batman), Elizabeth Debicki (Widows), John David Washington (BlacKkKlansman), Aaron Taylor-Johnson, Michael Caine, Himesh Patel, Clémence Poésy en Dimple Kapadia.

De eerste foto's uit Tenet
Hieronder zie je twee eerste foto's uit de nog steeds erg mysterieuze film. Naar verluidt zou de film een dramatische thriller zijn met een tijd buigend concept. Tenet draait vanaf 17 juli 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen. De trailer wordt morgen verwacht!


17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Mag hopen dat de mysterie rondom deze film juist geen teleurstelling blijkt te zijn, doordat mensen te hoge verwachtingen gaan krijgen.

Robbepost

Avatar

Ik denk dat 1x Inception uit de koptekst Interstellar moet zijn.
Benieuwd naar de trailer!

GreenHornet

Avatar

Als je net Tenet omdraaid

Lord Bono

Avatar

@Monojaxx
Dat heeft tegenwoordig iedereen al, dus onterechte teleurstelling ga je sowieso krijgen.

TwinsA

Avatar

Ik zal sowieso niet teleurgesteld zijn, ik vind al zijn films knap, elk hun stijl. Voor mij mag Nolan nog vele films maken.

Yvo94

Avatar

De trailer heb ik inmiddels mogen bewonderen in de bioscoop. Verteld nog weinig over het plot, maar geeft een goede indruk over de stijl en waar het ongeveer naar toe gaat. Erg gave trailer.

Blut

Avatar

Robert P. lijkt op een jongere Nolan en doet me ook wat denken aan Illya Kuryakin van de vroegere reeks The Men From U. N.C.L.E.

Movieman2018

Avatar

Christopher kan alles interessant maken. Foto's geven inception vibe.

noah81

Avatar

Dit word niks

Robbepost

Avatar

Verklaar je nader noah81?

Master Of Films

Avatar

noah81 "Dit word niks"
Stevige conclusie voor iemand die de The Lion King 2019 de volledige 5 sterren heeft gegeven! Nolan maakt blijkbaar te nieuwe (dus onbekende) met ingewikkelde plots (en geen nostalgische prikkels) voor je Smiley face

Ik heb ook commentaar op Nolan, maar een aantal dingen zijn wel zeker van hem. Gemakzuchtige kopie films zoals The Lion King doet hij iig niet. Met een bestaande franchise zoals Batman wist hij wel een eigen draai aan te geven. Deed hij ook met de remake van de Noorse Insomnia.

noah81

Avatar

De naam, foto's, die hele hype om nolan weer. Ik denk serieus dat de film gaat tegenvallen, alleen voor de nolan fans niet. Dunkirk bijvoorbeeld was echt niet om aan te zien.
Batman vond ik top, net als the lion king ja Smiley face ik denk dat dat komt omdat ik met mijn kinderen diezelfde ervaring kreeg als bij als bij origineel toen. Nostalgie dus.

Master Of Films

Avatar

Ik was ook niet tevreden met Dunkirk. Al helemaal niet van Interstellar & The Dark Knight Rises. Daartegen prijs ik vooral The Prestige de hemel in.

Ongedacht hoe ik over zijn films denk, respecteer ik Nolan als filmmaker. De beste man (is in mijn ogen) veel minder commercieler en gemakzuchtiger, en ietjse meer artistieker. Hij probeert wel een verhaal te vertellen en gebuikt CGI echt waar nodig is. Hij houdt, zeg maar, van old skool filmaken en dat heeft wel zijn charme. Te merken b.v. aan de cinematography van Dunkrik (door Hoyte van Hoytema). Deze is van zeer hoge kwaliteit.

Iedere keer dat Nolan een nieuwe film maakt is dat wel interessant nieuws. Maar geen hype voor mij, dat is dan weer te overdreven. Tenet wordt een andere film dan Dunkirk & Interstellar, dus voor mij butt in the seat en kijken wat Nolan op het grote scherm gaat toveren.

noah81

Avatar

Ok. Maar jij noemt lion king een gemakzuchtige kopie, dat vind ik onzin. Het doet er voor mij helemaal niet toe of een film helemaal origineel is of een kopie. Het gaat om de hele ervaring die je beleefd in de bios met een film, daar betaal ik een kaartje voor. Dan kijk ik liever 10x een goede kopie dan 1 slecht origineel.

Master Of Films

Avatar

noah81 "Maar jij noemt lion king een gemakzuchtige kopie, dat vind ik onzin."
Dat is geen onzin. Er worden dezelfde dialogen gebruikt als van het orgineel! Of was je dat niet eens opgevallen? Ik hoop dat je begrijpt wat een remake een goeie remake maakt. Ik kan genoeg voorbeelden noemen Susperia, The Thing, Scarface e.d. En zoals eerder geschreven Nolan en zijn Insomnia.

Een remake moet je niet voor 95% letterlijk kopieren van een orgineel. Dat kan je wel elke idoot van de straat afplukken op een remake te maken. Ja, de hyenas zijn veranderd, maar dat had geen enkele effect gehad op het uiteindelijk plot. Je weet toch hoe de film gaat eindingen met de hyenas.

Dat Keegan-Michael Key & Eric Andre niet eens de humor hebben van Cheech Marin, daar aan toe. Maar ze hadden nauwelijks een echte andere rol binnen de film.

Oh ja Beyonce’s nieuwe liedje is gewoon een opvuller, voegt niks toe. Niks! Kortom, de film heeft gewoon geen ziel, geen inhoud en geen verbeterpunten tov het orgineel.

De CGI is het enige element wat men als echt nieuw kan beschouwen. Maaja zolang het glittert, dan willen de katten ermee spelen zonder bij na te denken. Heerlijk veilig binnen de comfortzone voor sommigen. Sorry, dat is niks voor mij.

noah81 "Het doet er voor mij helemaal niet toe of een film helemaal origineel is of een kopie."
Oh nee....?

noah81 "Dan kijk ik liever 10x een goede kopie dan 1 slecht origineel."
Dus het doet er wel aan toe.

FYI: Ik kijk dan liever een 1 slecht orgineel dan 10x dezelfde kopie. Ik ben tenminste niet dement geworden! En ik trap ook niet in die nostalgie onzin. Daarvoor kan ik zo het orgineel weer opzetten. Dezelfde effect.

noah81 "Het gaat om de hele ervaring die je beleefd in de bios met een film, daar betaal ik een kaartje voor."
Ja klopt. Bioscoop is ook heerlijk. Ik heb daarbij genoeg plezier gehad van b.v. Once Upon a Time in Hollywood. Zelfs Avengers: Endgame had zijn momenten. Lion King echter.... pfff...een RTL zomer camping film in de herhaling is het geworden.

noah81

Avatar

Haha wat jij wilt kerel, maar als jij elke zin van mijn verhaaltje letterlijk gaat bekritiseren dan snap je volgens mij het moraal van mijn verhaal niet helemaal Smiley face


Master Of Films

Avatar

Moraal is dat je bij voorbaat al een nieuwe Nolan meteen afkraakt, omdat het van Nolan afkomt. Goeie argument voor iemand die iemand The Lion King remake als een meesterwerk bekijkt. Komt heel goed op een “filmwebsite” Smiley face

NieuwsFilm

meest populair