'De 5 slechtste Netflix-films tot op heden'

'De 5 slechtste Netflix-films tot op heden'

Heb jij deze Netflix-films allemaal gezien?

De afgelopen jaren bracht Netflix heel wat Netflix Originals uit. Recent bekeken we al twee keer zes grootste Netflix-films en nu zetten we de vijf slechtste Netflix-films op een rij.

Uiteraard kun je het oneens zijn met onderstaande titels en misschien draag je graag enkele titels aan die jij (nog) slechter vindt. Doe dat op de gebruikelijke plaats!

The Cloverfield Paradox (2018)

Regie: Julius Onah | Hoofdrollen: Elizabeth Debicki, Daniel Brühl en Aksel Hennie

Eigenlijk moest deze een scifi-film en de derde film in de reeks in de bioscoop verschijnen. Dit gebeurde niet en de erg zwak ontvangen film werd door Netflix aangekocht. Alle aandacht zal de film ongetwijfeld de nodige kijkers hebben bezorgd.



Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny (2016)

Regie: Woo-ping Yuen | Hoofdrollen: Donnie Yen, Michelle Yeoh en Jason Scott Lee

Dit vervolg op de klassieker Crouching Tiger, Hidden Dragon uit 2000 van regisseur Ang Lee kan ook de boeken in als een Netflix-teleurstelling. De actie-coördinator van de eerste film - Woo-ping Yuen - wist er geen succes van te maken. Waar Michelle Yeoh (Yu Shu Lien) wel terugkeerde, was Zhang Ziyi (Jen Yu) niet van de partij.



The Ridiculous 6 (2015)

Regie: Frank Coraci | Hoofdrollen: Adam Sandler, Terry Crews en Jorge Garcia

Komedies als deze worden zelden goed ontvangen door critici en publiek, maar ze blijken vaak wel veel bekeken. Deze staat ook symbool voor de andere Sandler-komedies en de vele zwakke genretitels die Netflix heeft gemaakt of heeft aangekocht.



How It Ends (2018)

Regie: David M. Rosenthal | Hoofdrollen: Theo James, Forest Whitaker en Kat Graham

Deze rampenfilm werd ook redelijk groots gelanceerd, maar wist weinig mensen te grijpen. Netflix kocht de film aan en kreeg daarmee de wereldwijde distributierechten. Met een aandeel van Oscarwinnaar Forest Whitaker (The Last King of Scotland) voor zie je reis gedurende een mysterieuze apocalyptische gebeurtenis.



Mute (2018)

Regie: Duncan Jones | Hoofdrollen: Alexander Skarsgård, Paul Rudd en Justin Theroux

Deze film moest een hoogtepunt worden na Duncan Jones' voortreffelijke Moon uit 2009. Het spirituele vervolg werd echter te creatief aangevlogen en was een zware teleurstelling voor velen; zeker ook gezien de grote namen. Een derde film zou nog moeten volgen.




NieuwsFilm

meest populair