Ook dit zijn 5 slechte Netflix-films

Ook dit zijn 5 slechte Netflix-films

Heb jij deze Netflix-films allemaal gezien?

Een paar dagen geleden plaatsten we een artikel met daarin de vijf slechtste Netflix-films. Niet iedereen was het daarmee eens. Er kwamen suggesties en na een aantal films te hebben bekeken kan het inderdaad nog heel wat slechter.

In de vorige reeks plaatsten we onder meer de komedie The Ridiculous 6 die centraal staat voor de reeks slappe komedies met Adam Sandler. Hieronder zie je een nieuwe reeks films, met één komedie en nog eens vier andere slechte Netflix-producties of -aankopen. Reacties kun je kwijt in de sectie onder dit bericht.

6 Underground (2019)

Regie: Michael Bay | Hoofdrollen: Ryan Reynolds, Ben Hardy en Mélanie Laurent

Deze 150 miljoen dollar kostende actiefilm van Michael Bay is niet per se de slechtste film die op Netflix staat, maar weinigen zijn overtuigd, en laten we eerlijk zijn; van Bay hebben we veel beter gezien. 6 Underground is helaas een zware, chaotische teleurstelling.



The Open House (2018)

Regie: Matt Angel en Suzanne Coote | Hoofdrollen: Dylan Minnette, Piercey Dalton en Sharif Atkins

Deze horrorthriller van de regisseur van meer bedenkelijke titels belandde op Netflix, maar vindt daar waarschijnlijk niet zo heel veel publiek. De reviews vooraf waren al bedenkelijk en ook het publiek heeft weinig opbeurende woorden over voor deze nachtmerrie.



The Outsider (2018)

Regie: Martin Zandvliet | Hoofdrollen: Jared Leto, Tadanobu Asano en Kippei Shîna

Het leek even een mooi en pakkend art-house parreltje te worden, maar helaas pakte het eindresultaat erg zwak uit. Er zijn zeker liefhebbers van de film, en dat is prima, maar Jared Leto weet er helaas weinig van te maken in een film die ook maar zeer weinig nieuws brengt. Er had zoveel meer in kunnen zitten.



Naked (2017)

Regie: Michael Tiddes | Hoofdrollen: Marlon Wayans, Regina Hall en Dennis Haysbert

Van de regisseur van de A Haunted House-films en Fifty Shades of Black en acteur Marlon Wayans hoef je uiteraard maar bar weinig te verwachten. Ook Naked is een erg bedenkelijke komedie die net iets boven de eerder genoemde titels uitsteekt.



The Titan (2018)

Regie: Lennart Ruff | Hoofdrollen: Sam Worthington, Taylor Schilling en Tom Wilkinson

Deze scifi-actiefilm doet ergens aan als een blockbuster. De film met Avatar-acteur Sam Worthington had eigenlijk ook in de bioscoop moeten verschijnen. Netflix kocht de distributierechten en mocht je The Titan hebben gezien, dan is duidelijk waarom...





NieuwsFilm

meest populair