Robert Pattinson (The Batman) óók in grote Marvel-film?

Robert Pattinson (The Batman) óók in grote Marvel-film?

Regisseur James Gunn reageert op dit interessante gerucht.

Robert Pattinson slaat komend jaar al de mantel van Batman om, maar zal hij ook te zien zijn in een grote Marvel-film? Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Pattinson is gecast in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Regisseur James Gunn komt nu met het verlossende woord.

James Gunn heeft hoogstpersoonlijk gereageerd op het gerucht dat Robert Pattinson een rol heeft in het derde deel van de Guardians of the Galaxy-reeks. Dat deed hij na een vraag van een fan op Instagram.

De filmmaker heeft helaas teleurstellend nieuws. "Nee, absoluut niet", antwoordt Gunn namelijk. Aangezien Vol. 3 pas over enkele jaren verschijnt, zou het natuurlijk altijd nog kunnen dat Pattinson in een later stadium betrokken raakt.

Volle agenda
Toch lijkt de kans klein dat Pattinson naast zijn hoofdrol in The Batman nóg een grote rol op zich neemt. De acteur staat erom bekend zijn rollen zorgvuldig uit te kiezen en het draaien van dergelijke blockbusters neemt een hoop tijd in beslag.

Eerst DC, dan Marvel
Gunn werkt momenteel overigens zelf ook voor de DC-franchise. Hij regisseert namelijk The Suicide Squad. Pas als hij zijn werk aan die film heeft afgerond, keert hij terug naar zijn vertrouwde Marvel-stekkie.

NieuwsFilm

meest populair