Gerucht: Tom Holland (Spider-Man) officieel in gesprek voor rol 'Venom 2'!

Gerucht: Tom Holland (Spider-Man) officieel in gesprek voor rol 'Venom 2'!

Spider-Man is de enige superheld die de kracht heeft om in verschillende filmuniversa op te duiken.

Tom Holland is in gesprek met Sony om zijn rol van Spider-Man ook te vertolken in Venom 2. Dat beweert de bekende primeurtjesjager Charles Murphy via zijn Patreon.

Bekijk de afbeelding
Duikt Spider-Man straks ook op in Sony's Venom 2? Charles Murphy heeft vernomen dat Tom Holland momenteel in onderhandeling is met de studio om dat te realiseren. Het zou niet gaan om een grote filmrol, maar slechts een cameo. Hoewel Spider-Mans cameo dus nog allesbehalve zeker is, zou dit wel een eerste stap kunnen zijn naar een grotere confrontatie tussen hem en anti-held Venom.

Held met volle agenda
In september, toen Sony en Marvel hun nieuwe deal aankondigden, zei MCU-architect Kevin Feige het volgende over de held: "Spider-Man is een icoon en krachtige held wiens avonturen mensen van alle leeftijden en over heel de wereld aanspreken". In de nieuwe deal lijkt te zijn vastgelegd dat Spider-Man zowel door Marvel als Sony mag worden gebruikt. "Ook is hij de enige held die de superkracht heeft om verschillende filmuniversa te doorkruisen", vertelde Feige namelijk.

Toekomst vol verrassingen
Sony bouwt zelf aan zijn eigen 'Spidey-verse', een filmuniversum dat draait om de personages uit de wereld van Spider-Man. Venom 2 maakt, net als zijn voorganger, onderdeel uit van dat universum, evenals de aankomende vampierenfilm Morbius met Jared Leto in de hoofdrol. "De toekomst zit dan ook vol met verrassingen", teasede Feige.


Lees ook:


Mocht het gerucht waar zijn, dan zal een officiële aankondiging vast snel volgen. Spider-Man zal immers de nodige extra bioscoopstoelen vullen. Venom 2, waarvan de opnames momenteel bezig zijn onder leiding van regisseur Andy Serkis, moet in oktober 2020 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair