Grotere rol Mantis en geen Yondu in 'Guardians of Galaxy Vol. 3'

Grotere rol Mantis en geen Yondu in 'Guardians of Galaxy Vol. 3'

Aandeel bijfiguur wordt groter.

In de eerste Guardians of Galaxy uit 2014 zien we hoe de verschillende leden bij elkaar komen en uiteindelijk Ronan the Accuser (Lee Pace) tegenhouden om met de Power Stone de planeet Xandar te verwoesten. In het deel daarna groeit het team alleen maar.

Eén van de nieuwe leden is Mantis (Pom Klementieff) en zij krijgt in het geplande derde deel een grotere rol. "Ik vond het leuk om de verhalen van Nebula en Rocket te schrijven (gaat verder in Vol. 3). Maar ik denk ook dat er geweldige dingen op komst zijn voor de anderen, zoals Quill en Mantis. Al hun verhaallijnen spelen zich af gedurende de drie films en niet alleen in de individuele films," aldus regisseur James Gunn in een antwoord op de vraag welke personages zijn favoriet zijn.

Maar géén Yondu in Vol. 3
Ondanks dat het ergens volkomen logisch is dat het in Vol. 2 gestorven personage Yondu niet terugkeert in Vol. 3 moest Gunn dit toch nog even bevestigen: "Nee, hij komt niet terug tot leven. Als een personage sterft in mijn films, zullen ze waarschijnlijk dood blijven. Ik denk dat dit belangrijk is."

Het personage van Michael Rooker is zeer geliefd bij de fans. Wanneer Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnt, houdt Marvel Studios voorlopig geheim.

NieuwsFilm

meest populair