Afgedankte Joker toch niet in volgende DC-film

Afgedankte Joker toch niet in volgende DC-film

In 2016 was er nog de bedenkelijke Joker uit Suicide Squad.

In 2016 was iedereen enorm benieuwd naar de nieuwe Joker in de film Suicide Squad, want na The Dark Knight uit 2008 was het toch vreemd om een andere acteur de rol te zien spelen. Het aandeel van Jared Leto werd voor velen een bedenkelijke situatie.

Alweer een paar maanden geleden werd deze Joker (vermoedelijk met een stand-in) gespot op de set van de film Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), maar nu lijkt het erop dat we hem niet te zien krijgen. Dit heeft hoofdrolspeler Margot Robbie bevestigd tegenover Variety.


Liefde voor Jareds Joker is weg
Net als dat Robbie's Harley Quinn niet meer verliefd is op de Joker, is de liefde voor het personage ook vertrokken uit het DC Extended Universe. "In Suicide Squad wil de Joker haar doorgaans liever doden," aldus Robbie. Birds of Prey, zoals de ondertiteling al aangeeft, begint na het uit elkaar gaan van Harley en de Joker. Robbie gaf aan dat Leto of zijn personage niet terugkeert, ook niet in een cameo.

Robbie zei tevens iets over de bejubelde Joker van vorig jaar: "Ik heb het gevoel dat de Joker-film veel gebalanceerder is. De onze is anders. Deze is meer aangedikt."

NieuwsFilm

meest populair