Neemt 'The Batman' afscheid van het DC-filmuniversum?

Neemt 'The Batman' afscheid van het DC-filmuniversum?

Dan toch geen prequel op de Batman van Ben Affleck...

Schrijver en regisseur Matt Reeves heeft altijd volgehouden dat zijn aanstaande DC-film The Batman onderdeel uitmaakt van het DC Extended Universe, waarin ook Ben Afflecks oudere Batman te zien is. Maar is dit nog wel zo?

Gisteren plaatsten we al een reeks foto's vanaf de set met mogelijk Robert Pattinsons Bruce Wayne en Colin Farrells Oswald Cobblepot a.k.a. The Penguin. Deze en enkele andere foto's vanaf die set lijken er niet op te wijzen dat de film zich in de jaren 90 afspeelt, zoals eerder werd aangenomen.




Vroegere avonturen Batman
De film gaat op zeker de vroegere avonturen bekijken van de Dark Knight, maar volgens CBR kan het niet zo zijn dat de film zich afspeelt in de jaren 90. De "Gotham Action News 4" wagens op de set geven aan dat ze het beeld in "HD Live" streamen en dat betekent dat de film zich midden of laat in de jaren 2000 moet afspelen. De vraag is nu of dit wel voldoende tijd biedt om Batman uit te doen groeien tot de grijze Bruce Wayne die we kunnen uit onder meer Justice League uit 2017.

En zo zouden er meer aanwijzingen zijn vanaf de set dat de film zich mogelijk in de huidige tijd zou afspelen. Voorlopig is het wachten op meer details, bijvoorbeeld via eerste officiële promotionele foto's. The Batman verschijnt in de zomer van 2021.

NieuwsFilm

meest populair