Geplande Harley Quinn-film 'Gotham City Sirens' op pauze

Geplande Harley Quinn-film 'Gotham City Sirens' op pauze

Dat zegt aangewezen regisseur...

Alhoewel Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn nog niet eens in de bioscoop is verschenen, lijkt de Harley-koek al op bij DC en Warner Bros.

De geplande Harley-film Gotham City Sirens en een daarop volgende Birds vs Sirens worden volgens aangewezen regisseur David Ayer voorlopig niet gemaakt: "Nee, ik denk dat die op pauze gezet zijn."

Ayer
Ayer zou aanvankelijk tekenen voor een Suicide Squad-sequel en de Joker & Harley Quinn film, maar uiteindelijk koos hij (mede door de negatieve ontvangst van Jared Leto's Joker) voor de Sirens film.

Waarschijnlijk staat de film on hold omdat DC wil zien hoe Birds of Prey het in de bioscoop gaat doen. Daarnaast lijkt ook James Gunn's The Suicide Squad nu voorrang te krijgen. Mocht er dan nog een nieuwe verhaallijn mogelijk zijn, zal dit project weer uit de kast worden getrokken.

Sirens
De Gotham City Sirens is eigenlijk de 'Suicide Squad', maar dan anders. In de meeste versies van de Sirens zijn Catwoman en Poison Ivy onderdeel van het team.



Birds of Prey is vanaf 6 februari in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair