Zoë Kravitz (Catwoman) trekt al haar kleren uit voor nieuw interview

Zoë Kravitz (Catwoman) trekt al haar kleren uit voor nieuw interview

De actrice is zoals altijd erg openhartig in het modetijdschrift Elle.

Zoë Kravitz is voor een portretinterview met Elle helemaal uit de kleren gegaan. In het modeblad vertelt ze openhartig over haar leven en carrière.

Zoë Kravitz (ja, de dochter van) timmert lekker aan de weg in Hollywood. Ze ontving veel lof voor haar rol in de HBO-serie Big Little Lies, en had de afgelopen jaren verder grote klussen te pakken met onder meer Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en Mad Max: Fury Road.

Lichaam en geest
Kravitz komt warm en zelfverzekerd over, en heeft er tegenwoordig geen problemen meer mee om uit de kleren te gaan, maar kampte in haar tienerjaren juist met enorme onzekerheden. "Ik voelde me nergens thuis en was constant omgeven met de knapste mensen. Dat maakte me onzeker", vertelt ze over haar jeugd tussen de celebrities.

Rijzende ster
De komende jaren groeit Kravitz gegarandeerd verder uit tot echte wereldster. In Matt Reeves' The Batman kruipt Kravitz in de huid van het vileine kattenvrouwtje Selina Kyle (Catwoman). De opnames van die superheldenprent, waarin ze naast hoofdrolspeler Robert Pattinson te zien zal zijn, zijn onlangs van start gegaan in Londen, Engeland. Volgend jaar zomer verschijnt The Batman in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair